Xavi Pascual: “No portem cap avantatge”

Xavi Pascual: “No portem cap avantatge”

Xavi Pascual, Entrerríos i Sarmiento han expressat les seves sensacions per al partit de Copa contra l’Atlètic de Madrid També han valorat el sorteig de Champions, que ha donat un Barça – Kielce

L’entrenador Xavi Pascual i els jugadors Sarmiento i Entrerríos han atès els mitjans de comunicació abans del repte d’intentar guanyar la XXXVIII edició de la Copa del Rei d’handbol. El sorteig de les semifinals de la Champions, on el Barça s’enfrontarà al Kielce, ha estat l’altre tema destacat.

Copa a Logronyo

A Logronyo, el dies 3 i 4 de maig, el Barça Intersport té l’oportunitat de sumar el cinquè títol de la temporada. El primer obstacle serà un Atlètic de Madrid que pel tècnic Xavi Pascual arriba “en el seu millor moment de forma”. Quan no fa ni una setmana que el Barça va eliminar l‘Atlètic de Madrid de la Lliga de Campions al Palau, Xavi Pascual assegura: “El que hem fet fins avui no val per res. No portem cap avantatge, és una altra competició”. Finalment, el tècnic assenyala que davant de l’actual campió sempre hi ha “petits detalls que poden decidir els partits”. “Ens enfrontem a l’únic equip capaç de guanyar-nos i guanyar-nos bé aquest any”, ha afegit.

Entrerríos, per la seva banda, ha apuntat que l’Atlètic sempre és un rival difícil i que espera trobar-se un “equip ferit per l’última derrota”. Tot i això destaca que el Barça va “carregat d’il·lusió” i que al cap només hi tenen “tornar amb el títol sota el braç”.

El seu company Sarmiento és conscient que serà un partit molt difícil i que la clau és "estar al nivell, continuar en la mateixa línia i nivell d’ambició". Pel jugador blaugrana, s’ha de mantenir “un ritme alt i molta intensitat” per superar els matalassers.

El Kielce, a semifinals de Champions

El rival del Barça a les semifinals de Champions és, per Xavi Pascual, “el gran tapat del sorteig“. El Kielce és un conjunt amb jugadors internacionals, pel que els blaugranes tenen “un màxim respecte”, indicava. El tècnic ha elogiat la defensa i el contraatac d’un equip que és “de Final Four i té dos jugadors per posició”. A més, ha confessat que no era el rival que preferia.

Per la seva banda, Sarmiento també ha qualificat el Kielce com el “tapat”. I ha elogiat la seva progressió fins a convertir-se en un rival molt dur. Entrerríos espera una semifinal molt difícil contra un conjunt “que fa anys que prepara una plantilla de Final Four”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut