fcb.portal.reset.password

Juanín, Pascual,Torres, Masip i Saric, a la roda de premsa al Comú d'Encamp. / FOTO:Àlex Caparrós-FCB

Dimecres al migdia ha estat el moment on el FC Barcelona Intersport i el Comú d’Encamp s’han reunit amb els mitjans informatius andorrans per explicar les sensacions, la feina i les tasques que estan desenvolupant en aquesta primera setmana de treball.

Encamp, lloc ideal

A la roda de premsa han assistit l’Honorable Sr. Jordi Torres, Cònsol menor del Comú d’Encamp, Enric Masip, Xavi Pascual i els jugadors de l’handbol blaugrana ‘Juanín’ García i Danjel Saric.

El Cònsol menor d’Encamp ha destacat que la presència del Barça Intersport “és un orgull pel nostre Comú. Des de que venen a Encamp estan aconseguint títols i ens sentim honrats. Encamp s’està convertint en un referent, als grans equips, de les estades esportives”

Enric Masip ha explicat que “aquesta oxigenació que rebem a Encamp, ens està donant títols en els darrers anys i que ja són molts els equips d’alt nivell que venen aquí”

Per la seva part, el tècnic blaugrana ha volgut agrair la feina de “la gent que aquí a Encamp està treballant per nosaltres. Gent que no és veu però que fan que la nostra estada sigui immillorable”

Perspectives per la nova temporada

Els reptes per a la nova temporada i la sortida de Laszlo Nagy han marcat el torn de preguntes de la compareixença davant els mitjans. ‘Juanín’ García ha explicat “que la marxa de Laszlo Nagy ens deixa sense un gran jugador però entre tots hem de treballar molt per millorar el nivell de l’equip”

Per a Danjel Saric “el cicle del Barça d’handbol segueix. Estem molt units i volem més títols. La posició de lateral dret està coberta amb Montoro i Gurbindo i per tant hem de lluitar per tot”

Per seguir en la bona línia apuntada en els darrers anys pel Barça Intersport, els blaugranes es continuen entrenant en triple sessió, durant aquesta setmana a Encamp.

Tornar a dalt