Un pas més a Cangas de Morrazo per al FC Barcelona

Un pas més a Cangas de Morrazo per al FC Barcelona

L’handbol blaugrana cerca el vintè triomf en vint jornades a la pista del Frigoríficos Morrazo per continuar invicte a la Lliga Asobal

Dissabte a les 18.30 i al pavelló O’Gatañal de la localitat pontevedresa de Cangas do Morrazo, l’handbol blaugrana busca el vinté triomf a la Lliga per mantenir la distància de cinc punts sobre el segon classificat, el BM Atlètic de Madrid.

A seguir en el bon camí

Els blaugranes arriben a la pista de Cangas amb l’objectiu de seguir el bon camí que porten a la Lliga Asobal. Sense gaire temps per preparar el partit davant el Frigoríficos del Morrazo, ja que dimecres van disputar l’anada de quarts de final de Copa del Rei a Saragossa, els homes de Pascual aposten fort per assolir un altre triomf.

Pascual segueix amb la línia de rotacions que ha marcat en els darrers partits i per a la cita de dissabte davant el Cangas ha fet descansar Rutenka, Jernemyr i Rocas i incorpora, com és habitual a la majoria de convocatòries, els joves del filial David Balaguer i Aitor Ariño

El partit de dissabte a Cangas serà la tretzena visita del Barça d’handbol a la pista gallega. Fins ara han obtingut dotze triomfs blaugrana en lliga Asobal. En el partit d’anada els barcelonistes es van imposar per 40 a 25, amb dotze gols de ‘Juanín’ García.

Lluitant per la permanència

El Frigoríficos del Morrazo ha tornat a la màxima categoria de l’handbol estatal després de dos anys d’absència. Els gallecs estan situats al tretzè lloc de la taula i lluiten per mantenir-se a la Lliga Asobal.

La seva lluita la fonamenten en els partits de casa, on han obtingut els 12 punts que tenen a hores d'ara. Entrenats per Víctor García, un històric de l’handbol gallec, tenen tres jugadors que destaquen a nivell golejador.

Amb 98 gols en 19 jornades de Lliga, el central David García és el màxim golejador dels de Cangas i el cinquè màxim golejador de la competició. El segueix l’extrem Adrian Rosales, amb 71, i el veterà Suso Soliño, amb 65 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut