fcb.portal.reset.password

El Barça Intersport treballa fort a Encamp. / FOTO: FCB

La preparació del FC Barcelona Intersport per a la nova temporada ja està en marxa. Dimarts ha estat el primer dia sencer a Encamp i els homes de Xavi Pascual ja han treballat en triple sessió.

Cursa matinal

A les 7.30 h ha sonat el despertador per sortir a córrer a les 8 h, en la primera sessió d’entrenament del FC Barcelona Intersport. Durant una hora, i sota les ordres de Toni Rubiella, els jugadors de l’handbol blaugrana han treballat sobre la gespa d’un dels camps de futbol d’Encamp.

Després d’aquest treball de cursa, dutxa i moment per esmorzar. L’espai entre l’esmorzar i la segona sessió del dia, que tenia lloc a les 11.30 h, l’han aprofitat els jugadors per descansar i els tècnics han estat reunits per preparar el treball d’aquests dies.

Escalfament amb música i gimnàs

A les 11.30 h, els jugadors del Barça Intersport s’han citat al poliesportiu d’Encamp. Abans d’entrar a la sala de musculació, els jugadors han fet el tradicional escalfament amb música.

Aquesta vegada, l’escalfament ha combinat aspectes de les arts marcials amb música. Una manera amena i divertida, doncs, de treballar la condició física abans d’entrar a la sala de peses, en la qual els barcelonistes s'han estat exercitant durant una hora i mitja.

Dinar i descans

Un merescut dinar, després de l’activitat matinal, i descans a les habitacions són les posteriors activitats que ha desenvolupat l’equip.

Un equip que s’ha tornat a trobar al pavelló d’Encamp, a les 18 h, per fer la tercera sessió del dia. Aquesta ja ha estat una sessió d’handbol al cent per cent, on els homes de Pascual han començat a desenvolupar els primers conceptes tècnics i tàctics que portaran a terme al llarg d’aquesta nova temporada.

‘Juanín’ treballa a part

L’extrem del FC Barcelona Intersport Juanín García ha estat treballant al marge del grup a causa de la contractura que té a la cama dreta. S’espera que el lleonès pugui entrar, d’aquí a uns dies, en la dinàmica de treball del grup.

 

Tornar a dalt