Pascual:

Pascual: "L'Octavio sempre planta cara"

L’entrenador blaugrana creu que la clau davant l'Academia Octavio “és sortir amb l’actitud que vam tenir a Palma del Río”

Divendres a les 20.45 h FC Barcelona Intersport i Academia Octavio es veuran les cares al Palau Blaugrana en la 3a jornada de l’Asobal 2012/13. El tècnic blaugrana ha comparegut davant els mitjans per valorar aquest enfrontament, destacant el bon handbol dels gallecs i apuntant les claus per seguir invictes en aquesta temporada.

L’actitud clau

Xavi Pascual ha volgut destacar que la clau per guanyar l'Academia Octavio es troba en l’actitud que prengui l’equip.

Preguntat per si estava preocupat per l’inici que va tenir l’equip en el primer partit al Palau davant l'Anaitasuna, el tècnic blaugrana explicava que “cada partit és diferent": "Alguns dies sortirem millor i altres dies sortirem pitjor, però la clau és sortir amb l’actitud que vam tenir a Palma del Río”.

“El partit de divendres és un partit important, són dos punts claus per continuar lluitant per la Lliga i no val a badar”, afirmava Pascual.

Un partit per setmana

Aquesta setmana és la darrera en què els blaugranes només disputen un partit al llarg de la setmana. Per preparar la successió de setmanes amb doble partit setmanal, Pascual ha explicat: “Després dels Jocs ja ens ha anat bé aquest fet. Amb un partit per setmana hem pogut fer una pretemporada, especialment a nivell tàctic, dins del període competitiu”.

“Ara ja ens tocarà canviar la planificació, ja que els entrenaments ja seran previs al partit i després del partit, cosa que no permet poder fer un treball tan extens", comentava el tècnic del FC Barcelona Intersport.

Planten cara

L'Academia Octavio sempre és un equip que fa treballar de valent els blaugranes, en les seves visites al Palau Blaugrana. Els gallecs han empatat un partit, a Granollers, i han perdut a casa amb el BM Aragó, en les dues primeres jornades de Lliga.

Parlant de l’Academia Octavio, Pascual explica que ”van fer un bon partit a Granollers". "Davant de nosaltres", afegeix, "sempre juguen bé i l'Octavio sempre planta cara”.

“Juguen un bon handbol, un handbol ràpid, i a veure si som capaços de portar el partit al nostre terreny”, comentava Pascual per finalitzar la seva compareixença davant els mitjans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut