Pascual: “Estem preparats per competir”

Pascual: “Estem preparats per competir”

El tècnic blaugrana creu que l’equip no està encara “al màxim”, però sí suficientment “bé” com per lluitar pel triomf aquest dissabte en la Supercopa Asobal que es juga a Vistalegre

Aquest dissabte torna un dels Clàssics de l’handbol. El Barça Intersport i el BM Atlètic de Madrid es veuen les cares per primer cop aquesta temporada en el marc de la Supercopa Asobal que es disputa a Vistalegre (18 hores). “No estem al màxim, però estem bé. Preparats per competir”, ha declarat el tècnic Xavi Pascual aquest divendres, poques hores abans del matx.

“Em preocupa el meu equip i el rival”

L’entrenador, que considera que ha estat “difícil adaptar tothom al mateix ritme”, ha reconegut no estar preocupat per l’ambient hostil que els espera a Madrid. “No són les 15.000 persones de Vistalegre el que em preocupa, sinó el meu equip i el rival”, ha afirmat, conscient que la rebuda serà molt adversa, sobretot per al porter Arpad Sterbik, ex de l’Atlètic de Madrid. “És un professional, no l’hi influirà gaire”, ha apostat Pascual.

“L’Atlètic m’ha agradat”

El tècnic blaugrana també s’ha desfet en elogis cap al rival d’aquest dissabte. “Han tingut baixes a totes les línies, però s’han reforçat bé, amb jugadors de qualitat. La millor prova és el seu èxit a la Super Globe, on va guanyar amb solvència el Kiel amb una segona part espectacular. M’ha agradat molt i té jugadors en un estat òptim de forma”, ha manifestat. Amb tot, s’ha acomiadat amb una frase reveladora: “Que ningú dubti que no sortirem a guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut