La Copa Asobal, a Vigo

La Copa Asobal, a Vigo

Els dies 21 i 22 de desembre tindrà lloc la XXIII edició de la Copa Asobal, que reunirà els 4 primers classificats de la primera volta de la Lliga

Ja es coneix la seu de la Copa Asobal 2012/13. La ciutat gallega de Vigo acollirà, per tercera vegada en la seva història, la competició que tanca el cicle de partits del 2012, abans de l’aturada per la disputa del Mundial d’Espanya 2013.

El Barça Intersport, vigent campió

Malgrat no estar matemàticament classificat, el Barça Intersport té totes les opcions de ser entre els quatre primers de la primera volta de la Lliga. Un triomf a Valladolid, el proper dimecres, a l’11a jornada de l’Asobal podria deixar els homes de Pascual pràcticament classificats per a la Copa Asobal.

D’aquesta manera, el Barça d’handbol podria revalidar el títol que va assolir la temporada passada a Lleó, superant l’equip local a la final per 28 a 27.

El més guardonat

El Barça d’handbol és l’equip que més vegades ha assolit el títol de la Copa Asobal amb 7 triomfs i 6 vegades ha estat finalista. L’extint BM Ciudad Real el segueix amb 6 triomfs.

El FC Barcelona d’handbol ha jugat les dues finals de les edicions de la Copa Asobal disputada a Vigo. A la temporada 1994/95 es va imposar per 30 a 22 al Caja Cantabria i la temporada 2010/11 va caure davant el BM Ciudad Real, al pavelló de Vigo d’As Travesas, per 34 a 31.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut