FCB Intersport-Füchse Berlín: Intractables (34-23)

El Barça Intersport es desfà còmodament del Füchse Berlín al Palau Blaugrana, el dia en què Iker Romero torna al Palau Blaugrana

El Barça Intersport ha sumat aquest dissabte la seva segona victòria a Europa. Ha estat un triomf de prestigi, assolit contra el líder de la Bundesliga alemanya, el Füchse Berlín d’Iker Romero, que s’ha retrobat amb l’afició del Palau Blaugrana. La victòria, basada en una gran defensa i en l’anotació d’homes com Rutenka (8 gols) i Sorhaindo (5), ha comptat amb un espectador de luxe: Laszlo Nagy.

La defensa i Sterbik, decisius

Els gols de Sorhaindo i Rutenka han atorgat els primers avantatges considerables al Barça Intersport, que ràpidament s’ha col·locat amb un 4-2 favorable. Aquesta diferència s’ha doblat abans del quart d’hora de partit, sobretot gràcies a la brillant defensa blaugrana, a les bones aturades de Sterbik i a les errades dels alemanys des dels set metres: n'han desaprofitat fins a dues a l’inici i el Barça Intersport ha estat més de set minuts sense encaixar un gol.

En el minut 12 s’ha produït un dels moments més esperats: l’aparició d’Iker Romero, heroi del Palau Blaugrana durant molts anys. L'exblaugrana ha acabat el matx amb quatre gols i ovacionat pel públic. A la mitja part: còmode 15-10 per als de Pascual.

Recital blaugrana

Els primers minuts de la represa havien de ser els de la confirmació blaugrana o els de l’inici de la remuntada visitant. I han estat completament del Barça Intersport, que ràpidament s’ha disparat en el marcador, assolint un màxim avantatge de 12 gols (26-14), novament gràcies a una intensa i efectiva defensa. L’exblaugrana Iker Romero ha estat dels pocs que no ha abaixat els braços per part del conjunt alemany, que ha acabat descentrat per un Barça Intersport massa superior. Intractable.