Finalització del contracte de Magnus Jernemyr

Finalització del contracte de Magnus Jernemyr

Jernemyr finalitza el vincle contractual amb el FC Barcelona el proper 30 de juny, i el jugador queda lliure per vincular-se amb l’equip que consideri oportú

El pivot suec del FC Barcelona, Magnus Jernemyr, arribarà a la fi del seu contracte amb el Club, i, després de cinc temporades vestint la samarreta blaugrana, deixarà la disciplina de l’handbol blaugrana.

Quinze títols com a blaugrana

Magnus Jernemyr va arribar a la disciplina blaugrana la temporada 2008/09 del GOG Gudme de Dinamarca, i va ocupar el centre de la defensa blaugrana. El pivot suec, de 36 anys, ha guanyat 15 títols en la seva etapa com a jugador del FC Barcelona.

Entre els títols més destacats de Jernemyr hi ha tres Lligues Asobal (2010/11, 2011/12 i 2012/13) i una Champions d’handbol (2010/11) com a títols més destacats. Amb la selecció, Jernemyr va penjar-se l’argent olímpic en els Jocs de Londres amb Suècia.

Agraïment a la feina

Jernemyr ha estat un dels especialistes defensius del FC Barcelona d’handbol i sempre ha estat clau en els esquemes de la defensa blaugrana. En una tasca normalment no gaire reconeguda, el pivot suec ha estat una de les claus dels èxits de l’handbol del Barça.

El Club vol expressar el seu agraïment al jugador per la professionalitat demostrada en les cinc temporades que ha defensat la samarreta del FC Barcelona Intersport i desitjar-li sort en el seu futur esportiu i personal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut