FC Barcelona Intersport, no val a badar

FC Barcelona Intersport, no val a badar

Els blaugranes busquen un altre triomf a la Lliga per fer un pas més endavant en la consecució del títol

Dimarts, a les 20 h al Palau Blaugrana i en directe per Barça TV, el Barça Intersport disputa la jornada 26 d’Asobal davant el Cuatro Rayas BM Valladolid. Els blaugranes busquen sumar dos punts més que els acostin al títol de Lliga davant un BM Valladolid que està realitzant una bona segona volta.

Concentrats en la Lliga

El partit davant el BM Valladolid arriba la mateixa setmana del partit d’anada de quarts de final de la Champions d’handbol contra el BM Atlètic de Madrid, un fet que podria distreure l’atenció dels homes de Pascual.

Però res més lluny de la realitat. Els blaugranes saben la importància de sumar dos punts més per seguir amb els 5 punts d’avantatge que tenen sobre l’Atlètic de Madrid i poder assolir el títol de Lliga.

Pascual donarà la convocatòria definitiva una hora abans del partit. El tècnic blaugrana té tots els jugadors disponibles per afrontar el partit davant el Cuatro Rayas BM Valladolid.

De menys a més

El Cuatro Rayas BM Valladolid està realitzant una temporada que ha anat de menys a més. Si a la primera volta només va aconseguir 3 triomfs en 15 partits, a la segona volta els homes entrenats per Juan Carlos Pastor han assolit 5 triomfs en els deu partits disputats fins al moment.

Amb homes com Eilert, expert en els llançaments, Krivokapic, un dels puntals de l’equip, García Vega i Fernando Hernández, que aporten una gran experiència a Asobal, fan del BM Valladolid un equip compensat entre joves i veterans.

Precisament Patrick Eilert, el referent ofensiu més important dels castellans, amb 123 gols, és el setè màxim golejador de la Lliga i un dels homes que cal tenir en compte per a la defensa blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut