fcb.portal.reset.password

El cartell del partit / FOTO:FCB

El partit més decisiu de la temporada. El FC Barcelona Intersport busca el suport de la gent blaugrana per tombar l’eliminatòria i assolir la Final a Quatre de Colònia. El partit, que serà dissabte a les 19 h al Palau Blaugrana i en directe per Esport3, pot esdevenir un d’aquells enfrontaments que perdurin a la retina de l’aficionat a l’handbol blaugrana.

El Palau i l’equip, a per la remuntada

Després de la derrota per cinc gols a Madrid, els jugadors i tècnics del FC Barcelona Intersport es van conjurar per afrontar el partit contra els matalassers al Palau amb l’objectiu de capgirar l’eliminatòria.

Per a aquesta remuntada, els blaugranes tenen dues coses ben presents: deixar tot i més a la pista i tenir un Palau Blaugrana ple que porti l’equip a superar la diferència de cinc gols del partit d’anada.

Els jugadors blaugrana han demanat a la gent blaugrana una participació molt activa durant el decisiu partit davant el BM Atlètic de Madrid, per al qual Xavi Pascual podrà comptar amb la totalitat de la plantilla.

Volen refermar la feina de Vistalegre

El BM Atlètic de Madrid arriba al Palau amb els cinc gols de renda que va obtenir a Madrid. Els matalassers vénen a Barcelona amb l’objectiu de fer valer aquest avantatge i classificar-se per a Colònia.

Els homes entrenats per Talant Duixebàev, un cop sense opcions a la Lliga, volen assolir el pas a la Final a Quatre. A Barcelona han viatjat amb tots els seus homes, amb l’excepció dels lesionats Sabanovic i Barachet.

El BM Atlètic de Madrid sap com moure’s en situacions adverses en pista contrària, tal com va demostrar en l’eliminatòria de vuitens a la pista del Füchse Berlín, d’on va sortir victoriós. Si a casa van tenir un pavelló entregat, a Barcelona hauran de fer front, també, a l’ambient del Palau Blaugrana.

Tornar a dalt