fcb.portal.reset.password

Montoro, un dels referents de la primera línia blaugrana. / FOTO:Arxiu-FCB

L’handbol blaugrana s’està mostrant en un excel·lent estat de forma en aquest inici de temporada. Després de cinc jornades gaudeix d’una diferència entre gols marcats i gols rebuts de +68 gols, la millor marca dels blaugranes, en les darreres quatre temporades.

Les millors diferències

Els 68 gols de diferència entre gols marcats i rebuts, a les 5 primeres jornades Asobal, són la millor diferència blaugrana dels darrers anys. La temporada passada, després de 5 jornades Asobal, la diferència era de més 54 gols.

A la temporada 2010/11, era de més 56 gols en cinc jornades i a la 2009/10 va ser de més 36 després de la cinquena jornada de competició.

Triomfs contundents

El camí del Barça Intersport a les cinc primeres jornades Asobal ha estat marcat pel treball defensiu. Els 108 gols encaixats en cinc partits demostren que la base de la feina s’està fent des del darrere.

Fruit de la tasca defensiva, l’atac funciona i amb 176 gols en cinc jornades fan dels blaugranes els màxims golejadors de la categoria. Amb triomfs de més 12 gols a Palma del Río, de 19 gols a Port Sagunt i de 15 gols davant el Cangas i l’Octavio al Palau, els blaugranes estan trencant els registres històrics.

També a Europa

En les dues jornades disputades fins al moment de la VELUX EHF Champions League, el Barça Intersport ha resolt els seus enfrontaments per 10 gols a Schaffhausen i per 11 gols al Palau davant el Füchse Berlín.

Aquests registres fan que el FC Barcelona Intersport gaudeixi de la diferència de gols més àmplia de la Champions, +21, i sigui la millor defensa de la competició amb 46 gols rebuts.

Tornar a dalt