El balanç de l’handbol formatiu del FC Barcelona

El campionat, per segon any consecutiu, de la Divisió d’Honor Plata i els campionats de Catalunya de la base, els èxits més destacats

Un cop finalitzada la temporada de la base de l’handbol blaugrana, és moment de fer repàs a la feina feta. Títols a banda, la presència de jugadors al primer equip com Ariño, Balaguer, Castro, Medina…, en entrenaments i partits i que jugadors com García o Miralles hagin fet el salt a l’Asobal, demostren la feina feta a l’handbol formatiu.

Un gran mèrit

Per segon any consecutiu, el segon equip s’ha emportat el títol de la Segona Divisió de l’handbol estatal amb un gran mèrit.

Amb un equip format per joves jugadors i entrenat per Toni Gerona, els joves blaugrana han assolit un campionat davant de plantilles experimentades i amb un alt nivell competitiu.

Homes com Balaguer i Ariño han simultaniejat el B amb el primer equip i Xavi Castro va debutar aquesta temporada amb el primer equip. Medina, Kasal, entre d’altres, han format part dels entrenaments i viatges i Marc García i Beto Miralles es van incorporar, durant la temporada, al BM Granollers i el Naturhouse.

Campions de Catalunya, tercers a Espanya

L’equip juvenil va finalitzar com a campió de Catalunya en superar a la final el BM Granollers per 29 a 24.

Al campionat estatal, els juvenils del FC Barcelona van caure davant el Granollers a les semifinals i van finalitzar tercers, en imposar-se a La Cañada 4 Vegas per 22 a 38.

El Cadet A, subcampió de Catalunya i Espanya

El Cadet A va finalitzar subcampió de Catalunya després de caure per un sol punt davant el BM Granollers. El Cadet B, amb jugadors de primer any, va finalitzar en tercer lloc després de superar l’Handbol Bordils per 30 a 38.

El Cadet B no va poder accedir al campionat estatal, ja que va caure a la fase de sector. El Cadet A va arribar a la fase final del Campionat d’Espanya i va caure a la final per 36 a 37 davant l’Ademar Lleó.

L’infantil, campió de Catalunya i subcampió estatal

Els més petits de l’handbol formatiu blaugrana, l’equip infantil, van proclamar-se campions de Catalunya en superar per 25 a 29 el BM Granollers.

Els dos mateixos equips es van trobar a la final estatal i els vallesans es van imposar per 33 a 34.