Dos de tres a Vistalegre per al FC Barcelona Intersport

Dels tres enforntaments del conjunt de Xavi Pascual a la pista del BM Atlètic de Madrid, els blaugrana n'han guanyat els dos últims

Diumenge, a les 13 h, torna el clàssic de l’handbol Asobal entre blaugranes i ‘matalassers’. Aquest serà el quart partit, des del retorn la temporada passada de l’Atlètic a l’handbol estatal, que es disputi al pavelló dels madrilenys, una pista on el Barça ha guanyat dues de les tres vegades que l’ha visitat.

El darrer precedent

L'última visita del Barça d’handbol a Vistalegre va ser amb motiu de la disputa de la Supercopa d’aquesta temporada. La cita va ser el 8 de setembre i va reunir el FC Barcelona Intersport, com a campió de Lliga 2011/12, i el BM Atlètic de Madrid com a campió de la passada edició de Copa.

Els blaugranes van sortir molt sòlids i van fonamentar el triomf amb una gran primera part on van arribar a dominar de 7 gols (7-14) en el minut 21. Malgrat que els ‘matalassers’ van retallar diferències, al llarg de la segona part, els homes de Pascual van dominar sempre el marcador i van aixecar la 15a Supercopa de la secció.

Cop a la Lliga

La temporada passada, a la Lliga, el Barça d’handbol va visitar Vistalegre el 10 de desembre. Tots dos equips arribaven invictes a un dels partits que marcarien la Lliga Asobal 2011/12.

Els blaugranes es van sobreposar a l’ambient de Vistalegre, amb més de 12.000 persones al pavelló, i al potent equip madrileny. En un partit que va ser molt igualat, els visitants es van emportar el triomf a Barcelona per 23 a 25.

Primera visita, única derrota

L’única derrota que ha sofert el Barça d’handbol a Vistalegre va ser a la Supercopa 2011/12. Amb un Atlètic supermotivat, amb nou equip i amb debut davant la seva afició, els madrilenys van superar els catalans per 33 a 26.