Tercera victòria per al Barça Intersport (36-21)

L’equip de Xavi Pascual s’ha imposat amb comoditat a l’Octavio en el duel jugat aquest divendres a la tarda al Palau Blaugrana

El Barça Intersport ha assolit aquest divendres a la tarda el tercer triomf de la temporada. L’ha aconseguit contra l’Octavio al Palau Blaugrana, després de passar per sobre del seu rival a partir del minut 20, moment en què el partit encara estava força igualat (11-10). A partir d’aquest moment, un parcial de 8-1 abans de la mitja part ha decantat el matx a favor dels de Xavi Pascual, que han resolt en la segona meitat.

Domini a partir del minut 20

L’equip blaugrana ha assolit un ràpid avantatge de 5-3 en el primer temps. Aguirrezabalaga, Montoro i Juanín, de contraatac, han donat la confiança necessària al Barça Intersport en els primers compassos de partit als de Pascual, que han vist com l’Octavio responia cap al minut 15, moment en què han assolit l’únic avantatge en tot el partit (7-8).

En aquest instant, la resposta blaugrana ha estat fulminant. Un parcial de 12-3 abans de la mitja part ha deixat el partit pràcticament vist per sentència. Sterbik i Saric, responsables de la porteria blaugrana en la primera i en la segona meitat, respectivament, han contribuït de manera important al triomf local.

Final amb màxima diferència

En els minuts finals, amb una clara superioritat blaugrana, el Barça Intersport ha ampliat l’avantatge fins als 15 gols, assolit en l’últim segon de partit, gràcies a la diana de Stranovsky des dels set metres. Amb aquesta victòria, el conjunt de Xavi Pascual manté la seva trajectòria perfecte a l’Asobal, amb un tres de tres incontestable.