Activitat plena a l’handbol formatiu

Activitat plena a l’handbol formatiu

Tots els equips de la base de l’handbol blaugrana han tingut partits durant el cap de setmana passat

Aquest cap de setmana ha estat d’activitat total per a l’handbol formatiu blaugrana. Des de l’equip B, que va disputar dos partits d’entrenament fins a l’Infantil, que va tenir Lliga a la Ciutat Esportiva, tots han competit agafant plenament el ritme de joc.

Amistosos del Barça B

El segon equip blaugrana, amb reforços del Juvenil, va disputar dos partits amistosos. A la població d’Almassora es van enfrontar amb el BM Port Sagunt de Lliga Asobal i els joves blaugranes van empatar a 32 a la fi del temps reglamentari i van caure, a la ‘mort sobtada’ des dels 7 metres, per 38 a 37.

En el segon partit es van imposar al BM Algemesí, de la Primera Nacional, per 25 a 29. Aquests dos partits serveixen com a preparació del retorn a la competició de la Divisió d’Honor Plata, dissabte que ve a les 20 h a la pista del SD Teucro.

Triomfs per a la resta

L’equip juvenil es va imposar, a la pista de l’Handbol Esplugues, per 18 a 33. En la mateixa línia es van resoldre els enfrontaments dels dos cadets del Barça d’handbol.

El Cadet A es va imposar, a casa, a Voramar-St Martí per 43 a 23 i el Cadet B, també a la Ciutat Esportiva, va guanyar la UE Sarrià per 45 a 25.

Els infantils també van seguir el camí del triomf dels altres equips de l’handbol formatiu i es van imposar per 45 a 11 a l’Handbol Mataró.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut