A Port Sagunt toca seguir sumant

A Port Sagunt toca seguir sumant

El Barça Intersport afronta la quarta jornada de l'Asobal, després del debut europeu a Schaffhausen, amb l’objectiu de sumar la quarta victòria en la quarta jornada

La competició de l’handbol arriba en les setmanes més intenses per al FC Barcelona Intersport. Els blaugranes van jugar dijous a Schaffhausen i dissabte a les 20 h, en directe per Teledeporte, disputen la quarta jornada de l'Asobal davant l'Alser Port Sagunt.

El rival

L'Alser Port Sagunt és un dels històrics de l’handbol estatal. Durant els anys 60 i 70 va ser un dels fixos de la Primera Divisió, i després de molts anys d’absència va tornar, la temporada 10/11, a la màxima competició estatal.

El curs passat va patir el descens esportiu a la Divisió d'Honor Plata, però la desaparició del Torrevella i el San Antonio va permetre que els valencians poguessin retornar a l'Asobal. El FC Barcelona d’handbol ha jugat aquestes dues darreres temporades a l’OVNI de Port Sagunt, i els ha superat per 29 a 32 (10/11) i 20 a 27 (11/12).

Els valencians han renovat força la seva plantilla per a aquesta temporada. Destaca la incorporació del rus Chernov, i es manté a la porteria un veterà molt segur en la seva posició com és David Bruixola. Sota la direcció d'un nou entrenador, Vicent Enric Nogués, el Port Sagunt va guanyar a Granollers per 30 a 23 i va caure per 22 a 20 a Osca i per 33 a 22 a Saragossa.

En plena competició

El Barça Intersport va arribar a Port Sagunt sense passar per Barcelona. El fet de jugar dijous a la nit a Schaffhausen i de fer-ho dissabte a Port Sagunt va fer que els blaugranes viatgessin directament de Suïssa a València.

L’inici de l’acumulació de partits i el cansament són dues de les circumstàncies a valorar pels blaugranes en el partit davant el Port Sagunt. La pista dels valencians i els precedents dels anys anteriors, amb dos triomfs molt treballats, posen en alerta Pascual i els seus jugadors.

Disset són els jugadors que han viatjat des de Suïssa a Port Sagunt, 16 sèniors i el jove Aitor Ariño. Pascual decidirà la convocatòria poc abans de l’inici d’un partit on els blaugranes volen continuar invictes aquesta temporada i continuar al capdavant de l’Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut