fcb.portal.reset.password

Foto: EHF

Després de la victòria a la pista de l'Osca (24-35), el Barça Intersport perd una gran part de la plantilla pels compromisos de seleccions. Dotze dels disset jugadors sèniors de l'equip blaugrana jugaran partits amistosos amb els seus respectius combinats. Només cinc jugadors es queden al Palau a les ordres de Xavi Pascual: Juanín, Víctor Tomás, Saric, Nagy i Oneto.

Sis blaugranes amb Espanya

La selecció espanyola és la que més efectius blaugrana s'emporta. Valero Rivera ha convocat sis jugadors per disputar la Supercup a Alemanya. Es tracta de Raúl Entrerríos, Cristian Ugalde, Mikel Aguirrezabalaga, Viran Morros, Dani Sarmiento i Albert Rocas. Abans de viatjar dijous a Alemanya, però, la selecció de Rivera s'ha concentrat a Barcelona i s'entrenarà aquests dies a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

A la Supercup també hi participaran tres jugadors més del Barça Intersport. Jesper Noddesbo, amb Dinamarca, i Magnus Jernemyr i Johan Sjöstrand, amb Suècia, completen la representació blaugrana al torneig internacional. A un altre torneig internacional participaran els blaugranes Rutenka, amb Bielorússia, i Igropulo, amb Rússia. La selecció francesa, amb Sorhaindo, és en un 'stage' a Boulazac (França) i disputa dos amistosos amb Eslovàquia.

Tornar a dalt