fcb.portal.reset.password

El Barça prepara el partit contra Xota (diumenge, 16h, Palau Blaugrana) amb la gran novetat de Sergio Lozano. El Búfal ja s’entrena des d’aquest dimarts al mateix ritme que els seus companys, quan fa exactament sis mesos i sis dies que el van operar del lligament encreuat del genoll dret. Lozano compagina les sessions amb el grup amb entrenaments individuals per intentar agafar el ritme el més aviat possible amb l’objectiu final d’arribar en plenes condicions al tram decisiu de la temporada.

Per a Segio Lozano, el seu retorn a les pistes “serà un moment molt especial, gairebé com guanyar un títol”. El jugador reconeix que han “estat mesos molt durs, en els quals et planteges si et recuperaràs bé i si tot tornarà a ser com abans”. Per això, Lozano ha volgut agrair el tracte i la bona recuperació als Serveis Mèdics del Club perquè “són els principals responsables del fet que jo torni a jugar el diumenge i perquè aquest és el millor lloc per recuperar-se d’una lesió com aquesta”.  Lozano diu que no torna amb por, tot i haver encadenat tres lesions greus les últimes tres temporades. “Seguiré anant al límit i seguiré posant la cama en cada jugada”, diu. “Estic molt bé de cap i estic convençut que tornaré a ser el de sempre”, explica. 

Bateria i Sedano, a punt contra Xota

De les set baixes que va tenir el Barça en l’últim partit contra Santiago, Andreu Plaza recuperarà, com a mínim, a tres jugadors per al proper diumenge. Són Lozano, el porter Paco Sedano i Bateria, que tot i anar convocat no va jugar ni un minut a Galícia. Aicardo, Rómulo i Joselito són baixa segura per diumenge, mentre que Ferrao és dubte.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();