fcb.portal.reset.password

Sergio Lozano té entre cella i cella tornar a competir a finals del mes d’abril. El jugador va caure lesionat el passat 21 de setembre mentre disputava el partit de vuitens de final del Mundial entre Espanya i el Kazakhstan i passava pel quiròfan el 5 d’octubre per reparar el trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret. Una lesió pràcticament idèntica a la que acaba de patir Rómulo Alves. Passats gairebé quatre mesos des de l’operació, Sergio Lozano ja ha traspassat l’equador de la recuperació i encara amb il·lusió i optimisme el futur. Aquesta mateixa setmana ha passat visita mèdica i ja té permís per començar a córrer.

“La veritat és que les sensacions van millorant dia a dia. Encara falta molt, però cada vegada puc fer més coses i això em permet sortir de la rutina del gimnàs”, diu Sergio Lozano. “El que no podem perdre mai és el bon humor i els ànims, toca ser positius i pensar que cada vegada estem més a prop de l’objectiu”, explica el jugador. “El genoll està responent bé, no s’està inflant, cada vegada afegim més càrrega de treball i el genoll ho tolera bé i això és molt bona senyal”, diu optimista Lozano. El proper objectiu també el té clar: “esperem que en poc més d’un mes ja pugui començar a tocar pilota i pugui tornar a estar ben aviat amb els meus companys entrenant”.

Bateria, objectiu Copa d'Espanya

Bateria evoluciona favorablement de la condropatia al genoll esquerre. El jugador respon satisfactòriament al tractament que li han prescrit els Serveis Mèdics del Club i treballa amb l'objectiu d'estar a punt per a la Copa d'Espanya.

Tornar a dalt