CCR Castelldefels – FC Barcelona Lassa: Classificats per als vuitens (2-3)

Aicardo, Quintela i Roger Serrano han estat els autors dels gols que han donat el pas a la següent ronda de la Copa del Rei

Després d’una setmana intensa, el FC Barcelona Lassa ha tornat a jugar i ha vençut (2-3). En aquest cas, s’ha enfrontat a domicili a un Castelldefels disposat a endur-se la victòria en els setzens de la Copa del Rei. El conjunt d’Andreu Plaza ha sortit concentrat i ha dominat un lluitador Castelldefels durant gran part d’un partit competit fins al final. Aicardo, Quintela i Roger Serrano han estat els encarregats de marcar els gols que han classificat als blaugranes per 2-3 per als vuitens de final de la Copa del Rei.

El Barça Lassa ha imposat la seva superioritat al principi del matx davant el conjunt de Segona Divisió B. El primer gol ha arribat un cop disputats 11 minuts amb un bon xut d’Aicardo que ha entrat per l’esquadra. Segons més tard, Quintela ha trencat el partit i ha posat el 0-2 al marcador després d’una bona combinació del conjunt d’Andreu Plaza. Abans els blaugranes havien creat perill a través de les accions de Ferrao, que ha enviat dos xuts al travesser.

El Castelldefels no perdia la cara al partit i han tingut l’oportunitat de posar l’1-2 després d’un penal de Dyego, però Juanjo ha aturat el tir de Guille Aubach. Minut més tard, Aubach s’ha redimit del penal errat i ha estat l’encarregat de retallar distàncies. L’alegria ha durat tot just un minut, quan Roger Serrano ha agafat una pilota, ha superat a dos rivals i ha posat l’1-3 (min 16) abans de marxar al descans.

L’inici de la segona part ha estat ben diferent. I és que el Castelldefels ha sortit endollat i Marc Mármol ha marcat el 2-3 només començar. El Castelldefels ha vist doncs l’oportunitat d’empatar un matx que s’havia posat d’esquena ben aviat.  Els dos golejadors del Castelldefels eren els encarregats de crear més ocasions pel conjunt local. Poc a poc el Barça ha recuperat el domini del duel i Ferrao, Aicardo i Rómulo provaven sense fortuna per sentenciar aquesta ronda de la Copa del Rei. El 2-3 no s’ha mogut després del gol local i els setzens de final s’han resolt després d’un final intens amb victòria favorable al Barça Lassa, que es classifica doncs per els vuitens de la Copa del Rei.