fcb.portal.reset.password

Aicardo i Bateria, convalescents | FCB

Continua la mala ratxa amb les lesions del Barça Lassa de futbol sala. Precisament el dia que reapareixien, contra el Ríos Renovables Saragossa, Aicardo i Bateria es van tornar a lesionar i es perdran la Copa d’Espanya, que s’ha de disputar a Ciudad Real entre el 9 i el 12 de març.

Les proves realitzades confirmen que Aicardo té un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret, i Bateria, una luxació acromioclavicular a l’espatlla esquerra. En els dos casos la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Aicardo i Bateria són reincidents quant a lesions aquesta temporada. L’andalús es va perdre els quatre partits anteriors a l’enfrontament contra el Saragossa a causa d’unes molèsties musculars a l’abductor, i Bateria només ha pogut jugar tres duels de Lliga a causa d’una condropatia al genoll esquerre. Cal tenir en compte, a més, que Andreu Plaza tampoc pot comptar ara mateix amb els lesionats de llarga durada Sergio Lozano i Rómulo, ambdós recuperant-se d’una lesió als lligaments creuats del genoll.

Tornar a dalt