fcb.portal.reset.password

Els dos jugadors que millor representen l’aposta de la secció de futbol sala del Barça pel planter són Marc Tolrà i Roger Serrano. Els dos van començar de petits al Barça i han crescut junts escalant categories fins a consolidar-se al primer equip del Barça. Tolrà i Roger s’han proclamat campions de lliga de totes les categories, i ara esperen tancar el cercle aconseguint el desitjat títol amb el primer equip.

Per aquest motiu Tolrà i Roger eren els dos jugadors més indicats per pilotar una ‘masterclass’ amb deu representants dels equips del planter campions de lliga. Juntament amb Marc Tolrà i Roger Serrano han participat d’aquest curiós reportatge de Barça TV els següents jugadors: Miquel Feixar i Oriol Miquel (Barça B); Pau Recasens i Juanfran Hervás (Juvenil); Christian Rodríguez i Aniol Vendrell (Cadet); Javi Ribas i Adrián Tapiás (Infantil); i Gerard Álvarez i Pol Salas (Aleví). Cinc equips del planter i cinc campionats de lliga.

Un ple de lligues històric per al planter, que podria acabar ser un ple de lligues històric per a la secció si el primer equip acaba aconseguint el títol. L’única lliga que encara no han guanyat Marc Tolrà i Roger Serrano

Tornar a dalt