Tornar al camí de la victòria

Tornar al camí de la victòria

Assegurades les semifinals de la Copa del Rei, els barcelonistes volen recuperar les sensacions a la Lliga

El Barça Lassa jugarà contra el Llevant UD DM la vuitena jornada de la LNFS a partir de les 21 h al Palau Blaugrana, partit que serà retransmès per Esport3, Barça TV i per streaming a www.fcbarcelona.cat . Els blaugranes miraran de tornar al camí del triomf després que la darrera jornada l’equip caigués derrotat a la pista del Movistar Inter per 3-1.

Tots dos equips ja es van veure les cares a la pretemporada quan els valencians es van desplaçar fins al Palau Blaugrana per disputar un partit amistós. En aquella ocasió, els culers van vèncer per 5-2 en un matx de preparació que va servir per guanyar la Copa Catalunya uns dies més tard.

Tornar a guanyar

Els homes de Marc Carmona arriben amb les ganes de tornar a recuperar les sensacions de victòria a la Lliga, tot i que el passi a semifinals de la Copa del Rei davant del Peníscola RehabMedic va permetre tornar a guanyar. Marc Carmona va comentar a la prèvia del partit que “el més important després d’una derrota és tornar a guanyar”, i els barcelonistes van fer-ho tot i que fos en una competició diferent de la Lliga.

Pitjor atac

El Llevant és el pitjor equip en atac de la LNFS després de set jornades disputades. En aquests set partits jugats fins ara, els valencians només han estat capaços de fer deu gols, i cap dels seus jugadors suma més d’una diana, mentre que, quant a la banda catalana, el Barça Lassa és el segon millor equip en aquesta categoria amb 40 dianes, a només un gol del màxim golejador del campionat, el Movistar Inter, tot i que els madrilenys han jugat un partit més.

Esteban, la novetat

Marc Carmona no podrà comptar per a aquest partit amb el lesionat Sergio Lozano, però al seu lloc hi serà el jove del Barça B Esteban, que ja va ser convocat per al partit de Copa del Rei davant del Peníscola RehabMedic, malgrat que no va arribar a debutar. Esteban és un ala amb un gran olfacte golejador i és el pitxitxi del B empatat amb Juan Emilio, amb vuit dianes. Ocupa la cinquena posició a la Segona Divisió de la LNFS.

Últim partit amb l’abonament de la temporada passada

El partit davant del Llevant UD DM serà l’últim de la temporada en què es podrà accedir al Palau Blaugrana amb l’abonament de l’any passat. A partir d’ara els abonats que no hagin rebut el carnet al seu domicili hauran d’apropar-se a l’OAB a recollir-lo, en horari de dilluns a divendres de 9 a 20 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut