Seguir sumant

Seguir sumant

El Barça Lassa jugarà el tercer partit en només set dies

El FC Barcelona Lassa jugarà aquest divendres la sisena jornada de la LNFS davant del Santiago Futsal (21.15 h per Esport3, Barça TV i ‘streaming’ a www.fcbarcelona.cat) amb la intenció de guanyar i mantenir el liderat de la Lliga abans de l’important partit de la setmana vinent davant del Movistar Inter.

Sòlids al Palau

L’equip dirigit per Marc Carmona ha jugat dos partits de Lliga al Palau i en les dues ocasions ha derrotat els seus rivals per un ampli avantatge, en vèncer el Jumilla per 9-1 i el Jaén per 6-1. Els blaugranes volen seguir en aquesta línia, ja que són l’equip menys golejat a la seva pista de la competició i la solidesa defensiva tradicional en els equips de Carmona ha començat a fer-se evident les darreres jornades.

A més, el Barça Lassa és el millor atac de la competició amb 35 gols marcats, igualats amb el Movistar Inter, però els madrilenys han jugat un partit més. En l’aspecte defensiu, els blaugranes han sabut millorar en defensa. Després de cinc partits només han encaixat 15 gols i en les darreres tres jornades en Lliga només n’han rebut quatre i actualment són la segona millor defensa del campionat, només superats per ElPozo Múrcia.

Quintela, el perill gallec

El perill dels gallecs ve de Diego Quintela, que a l’estiu va ser fitxat pel FC Barcelona però el Club va decidir cedir-lo als de Santiago per una temporada. Aquest pivot és el màxim golejador del seu equip amb sis dianes i l’home que ha de ser controlat per la defensa culer. Els gallecs s’han reforçat amb dos bons jugadors com són els germans Diz, que han fet un salt de qualitat a l’equip dirigit per Santi Valladares.

Peníscola, als quarts de la Copa del Rei

Avui s’ha sortejat els quarts de final de la Copa del Rei i el FC Barcelona disputarà el seu partit davant  el Peníscola RehabMedic al Palau Blaugrana en partit únic. La data del matx serà el 27 o 28 d’octubre, però encara no s’ha confirmat l’horari ni el dia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut