FC Barcelona Lassa - Palma Futsal: Centrats en el partit de Lliga

FC Barcelona Lassa - Palma Futsal: Centrats en el partit de Lliga

Els de Carmona afronten el partit sense pensar en l’anterior matx entre tots dos equips a la Copa del Rei

El Barça Lassa jugarà dissabte a les 13 h (Esport3 i Teledeporte) la 13a jornada de la LNFS davant del Palma Futsal al Palau Blaugrana amb la intenció de seguir en la bona línia demostrada a Tudela la passada jornada davant de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra.

Els de Marc Carmona intentaran continuar sumant al Palau de tres en tres després de les bones sensacions deixades en una pista tan complicada com la del Ribera Navarra. L’equip es va mostrar sòlid en totes les facetes del joc, tant en atac com en defensa, i va oferir una gran versió que voldrà repetir davant dels seus aficionats.

Els blaugranes, el millor atac de la LNFS

Els blaugranes són el millor atac de la LNFS després de 12 jornades amb 62 gols marcats. Els de Marc Carmona són l’equip que més gols ha fet fora de la seva pista, amb 30, i el segon que més marca a la seva pista, amb 32, només superat pel Movistar Inter, amb 33. El pivot Wilde, amb 13 gols, és el segon màxim golejador de la LNFS, només superat per Juan Carlos, que, amb 14 dianes, destaca sobre la resta de jugadors.

Equip compensat

Per la seva banda, els mallorquins rendibilitzen al màxim els seus resultats. El seu goal-average és només de cinc gols, 39 de marcats per 34 d'encaixats, però es mantenen al capdavant de la classificació de la LNFS amb 20 dianes. Els referents dels mallorquins són el capità Antonio Vadillo, que, tot i jugar de tanca, ja ha marcat quatre gols en Lliga, i Bruno Taffy, que està fent una temporada extraordinària i ha trobat porta en set ocasions, de la mateixa manera que Sergio. Un altre jugador destacat és Chicho, que a la seva segona temporada a l’equip balear s’està mostrant com un jugador determinant. A més, Pizarro, incorporat aquesta temporada, els ha donat una solidesa que els mancava en anys anteriors.

El Barça Lassa, amb baixes

L’entrenador català del FC Barcelona Lassa no podrà comptar amb Sergio Lozano, lesionat ara fa un mes, ni amb Bateria, que va veure una targeta vermella en l’última jornada. El brasiler estarà absent per lesió. Per la seva banda, el Gabriel tampoc podrà estar amb els seus companys per motius personals.

Restriccions d’aparcament

A causa de la coincidència amb l’entrada de vehicles amb motiu del partit de futbol d’aquest dissabte (FC Barcelona – Reial Societat, 16 hores), recordem que els aficionats que vulguin presenciar el partit de la LNFS NO podran aparcar el seu vehicle a les instal·lacions del Club.

Únicament els que disposin de l’abonament d’aparcament al Camp Nou hi podran accedir, per l’accés 14.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut