Adrián Ortego, al DLink Saragossa per a dues temporades

Adrián Ortego, al DLink Saragossa per a dues temporades

El FC Barcelona es reserva una opció preferencial per reincorporar el jugador desprès de les dues temporades a Saragossa

El FC Barcelona i el DLink Saragossa han arribat a un acord perquè el jove tanca culer Adrián Ortego jugui les properes dues temporades a la LNFS amb l’equip aragonès. El Barça ha acordat amb el club aragonès una opció preferencial per recuperar el jugador a partir de la temporada 2017/18

Ortego és un dels valors del planter culer que el Club ha cregut necessari que jugui a la LNFS per demostrar la seva qualitat i poder adquirir minuts a la màxima competició del futbol sala nacional. Ortego ha jugat les darreres dues temporades amb el Barça B, tot i que ha alternat els entrenaments i les convocatòries amb el primer equip, especialment durant la temporada 2013/14, en què el tanca madrileny va ser capaç de marcar sis gols a la LNFS i dos a la Copa del Rei a les ordres de Marc Carmona.

Fonamental al Barça B

Durant la temporada que ha finalitzat ha estat un dels pilars del Barça B, que va acabar en tercera posició de la Segona Divisió a les ordres d’Andreu Plaza. Aquest darrer any, tot i jugar de tanca, Ortego va fer 16 gols; un any abans n’havia aconseguit sis.

Agafar experiència

Amb aquest acord, el cos tècnic del FC Barcelona busca que agafi la màxima experiència a la LNFS i que pugui tornar a la disciplina del primer equip del FC Barcelona, com ha fet Marc Tolrà, que, després de jugar dues temporades cedit al Magna Navarra, s’ha incorporat al primer equip blaugrana per a la temporada 2015/16.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut