Segon test en 48 hores

Segon test en 48 hores

Els blaugranes jugaran contra un equip que encara no coneix la victòria Els gallecs són el pitjor atac i la tercera pitjor defensa de la LNFS

El Barça de Marc Carmona jugarà a les 21 h el partit corresponent a la novena jornada de la LNFS davant del Prone Lugo FS, equip que encara no ha aconseguit sumar cap punt aquesta temporada.

Dos partits en 48 hores

Els catalans van jugar dimecres a Vigo els vuitens de final de la Copa del Rei i van vèncer clarament per 2-12. Sense temps de pair el triomf, l’expedició blaugrana va viatjar des de Vigo fins a Lugo per preparar el partit de Lliga davant dels gallecs. Carmona va comentar a la prèvia del partit que esperava que l’esforç fet a la Copa no fos rellevant per al partit de Lliga, ja que havia pogut repartir càrregues entre els dotze jugadors de l’equip.

Millor atac vs. tercera pitjor defensa

El Barça té el millor atac de la competició amb 40 gols marcats en només vuit partits. Tots els jugadors de Marc Carmona, a excepció de Lin i Ari, han fet almenys un gol a la LNFS, tot i que aquests últims es van estrenar a la Copa del Rei dimecres. Els catalans estan en un moment dolç de joc i troben porta amb facilitat. Tot al contrari que el seu rival, que només ha fet 18 gols i són el pitjor atac de la competició i la tercera pitjor defensa. Han encaixat 40 gols, només superats pel Montesinos Jumilla, amb 44, i l'Uruguay Tenerife, amb 47.

Bon moment de joc blaugrana

Els blaugranes estan travessant un bon moment de joc i l’equip es troba a la segona posició a només un punt del líder, l’Inter Movistar. Tot i empatar contra ElPozo fa unes jornades, el punt aconseguit en terres murcianes és d’un gran valor per continuar la ratxa de bons resultats. A més, Sergio Lozano ha fet 11 gols en Lliga i és el tercer màxim anotador del campionat. Ha marcat en tots els partits de la LNFS a excepció de la tercera jornada en la visita a Peníscola, on es va quedar sense marcar, tot i que va fer-se un gol en pròpia porta. També en el cas de Bateria, el hat-trick aconseguit en Copa l’ajudarà a trobar la porteria després de no veure gol les darreres tres setmanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut