Carmona:

Carmona: "Saben el que busquen i el que volen"

Tot i jugar contra un equip que juga dues categories per sota dels blaugranes, l’equip no se’n refia

Abans de marxar cap a Vigo per disputar el partit de vuitens de final de la Copa del Rei davant del Mosteiro Bembrive, Marc Carmona i Ferrao han parlat amb els mitjans de comunicació.

El tècnic català reconeix que a priori són superiors a l’equip gallec però aquesta superioritat s’haurà de demostrar a la pista. “Sabem que el rival és un equip organitzat, que fa coses en atac, té bons fonaments, bona pilota parada, té una bona defensa organitzada a mitja pista... Hem pogut accedir a algunes imatges d’ells i m’ha semblat que és un equip molt ordenat i que té molt clar el que busca i el que vol”.

Coneixedors de la competició

L’equip és l’actual campió de la Copa del Rei i les quatre edicions que s’han disputat fins ara només els culers han aixecat el trofeu. “Coneixem bé aquesta competició, hem arribat a les quatre finals anteriors però en totes les temporades sempre hi ha hagut un dia que hem estat a punt de quedar fora”, ha reconegut el tècnic. Per la seva banda, el pivot Ferrao reconeix que “el partit serà molt difícil però l’equip està concentrat per oferir el millor i fer el partit més fàcil”.

La intenció es seguir sent els únics campions de la competició. Això passa per guanyar davant dels gallecs del Mosteiro Bembrive. Carmona ha avisat els seus jugadors del partit que es trobaran a terres gallegues. “Sabem com és, el fet de jugar fora a un sol partit…, aquest esport és difícil en el sentit que és fàcil que et facin gols, és un esport de transicions ràpides, es pot complicar en qualsevol moment i som conscients. Crec que els jugadors són conscients que fora de casa sempre és difícil, l’agressivitat, la intensitat, els arbitratges que normalment són d’allà..., per tant, com sempre amb molt de respecte per una competició que per a nosaltres és especial i ens fa molta il·lusió seguir avançant i crec que tots som conscients, tant els jugadors com nosaltres, de les dificultats que ens trobarem allà”.

Cada setmana una mica millor

Carmona pensa a llarg termini i veu l’equip millor que fa unes setmanes. “Crec que l’equip està creixent setmana a setmana més enllà del resultat. Encara penso que tenim una certa irregularitat dintre del mateix partit però és una qüestió de temps. Hem de millorar en el tema de les pilotes perdudes, però en línies generals estem millorant i creixent i sóc optimista de cara al futur immediat”. El Tourmalet que afrontarà el Barça de futbol sala els propers dies, en què jugaran set partits en 19 dies, servirà per veure l’estat de forma dels homes de Marc Carmona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut