Objectiu: sumar sis punts

Objectiu: sumar sis punts

Els blaugranes volen guanyar els dos partits que queden abans d’acabar la Lliga Regular de la LNFS

Després de la derrota davant l’Inter, en què el FC Barcelona va perdre el liderat de la LNFS, els blaugranes juguen dissabte, 11 d’abril, a les 17.20 h (Esport3 i Barça TV) davant de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra

Sis punts clau

L’objectiu del Barça per als dos partits que queden és sumar els sis punts que resten abans d’acabar la Lliga, assegurar la segona plaça i esperar un possible error dels madrilenys per aconseguir la primera. A més, si els barcelonistes sumen una altra victòria a la LNFS establiran un nou rècord per a l’equip, amb 24. Fins ara el millor registre de victòries en una Lliga són les 23 aconseguides la temporada 2011/12.

Vells coneguts

Els navarresos s’han tornat a colar un altre any al play-off de manera matemàtica i lluitaran per sorprendre al Palau. Els homes de Pato han viatjat a Barcelona amb la intenció de sumar la sisena victòria a domicili aquest curs. Al planter del Ribera Navarra trobem dos vells coneguts del FC Barcelona. Roger Serrano és un dels seus pilars, i fins la temporada passada va formar part del planter culer. De fet, la temporada passada, després de començar l’any amb els navarresos, va reforçar el planter de Carmona a la segona part de la Lliga. Aquest any ha marcat deu gols per al seu equip. L’altre jugador amb passat culer és el pivot gadità Joselito, que va estar al planter del Barça durant dues temporades. El capità Andresito és el màxim golejador de l’equip amb 28 gols i també el referent dels seus companys.

Els precedents

Els culers i els navarresos s’han vist les cares dues vegades aquesta temporada. En el partit d’anada de la Lliga, els de Carmona van vèncer per 1-5 en un matx en què Sergio Lozano va fer dos gols a més de Ferrao, Aicardo i Ari Santos, que després d’haver estat lesionat durant molts mesos va fer la seva primera diana en Lliga aquesta temporada. Tots dos equips també es van veure a la Copa d’Espanya als quarts de final per segona temporada consecutiva, i els blaugranes van vèncer per un clar 4-0 amb un hat-trick de Wilde.

Lozano i Mendiola, no

Qui no podrà ajudar els seus companys és Sergio Lozano, que s’està recuperant de la lesió que es va fer amb la selecció espanyola. D’altra banda, Miguel Mendiola ha estat el jugador descartat per entrar a la convocatòria de 12 jugadors de Marc Carmona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut