La victòria és bàsica

La victòria és bàsica

El partit veurà el segon millor atac contra el tercer i la tercera millor defensa contra la quarta

El FC Barcelona jugarà la 22a jornada de la LNFS davant d’ElPozo Múrcia (Teledeporte i Esport3) a partir de les 13 hores amb el convenciment que la victòria és l’únic que li val per continuar aspirant a acabar la Lliga en primera posició.

Toca refer-se amb una victòria

Els blaugranes porten dos resultats dolents. La derrota a les semis de Copa del Rei davant de l’Inter Movistar i l’empat la jornada passada davant del DLink Saragossa han tret l’equip de Marc Carmona de la bona línia de resultats que havia aconseguit fins ara. És per això que el partit davant dels murcians es presenta com un matx vital de cara a les aspiracions blaugrana a la Lliga.

Empat a la primera volta

Del partit jugat a la primera volta a Múrcia els blaugranes van tornar amb un valuós empat després d’un enfrontament en què els locals es van avançar fins a tres vegades i en què finalment Sergio Lozano va segellar l’empat a tres a falta d’un minut i mig de la conclusió per sumar un punt molt important.

Duel amb els millors atacs

Tots dos equips tenen números semblants. Els blaugranes són el segon millor atac de la competició amb 106 gols, i els murcians n'han fet 105. Per la seva banda, els visitants són la tercera millor defensa del campionat en haver encaixat 48 gols, i els homes dirigits per Marc Carmona en sumen un més, 49, i són la quarta millor defensa de la LNFS aquesta temporada.

Ferrao, Mendiola i Aicardo, baixes culers

La jornada passada davant del DLink Saragossa el pivot brasiler Ferrao va veure una targeta vermella directa per tocar amb la mà una pilota i va ser expulsat. És per això que el brasiler no podrà ajudar els seus companys en aquest partit. Tampoc ho podrà fer la recent nova incorporació, Miguel Mendiola, que es recupera d’unes molèsties al bessó de la cama. L’altra baixa és Cristian, que es recupera de l’operació del mes de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut