fcb.portal.reset.password
Membres de l'equip amb els nens de Jakarta

Membres de l'equip amb els nens de Jakarta / FOTO: BUNG ANDRIE

Ortego en una de les estacions

Ortego en una de les estacions / FOTO: BUNG ANDRIE

Matí entretingut per als entrenadors i tres jugadors del Barça de futbol sala, que han compartit dues hores amb els infants de Jakarta, que han après alguns dels secrets de l’esport. Ferrao, Rafa Usín i Ortego, juntament amb Marc Carmona i els seus ajudants, han explicat diferents exercicis de tècnica individual a un grup de 40 nens i nenes d’edats compreses entre els 5 i els 15 anys que s’ho han passat d’allò més bé.

Diferents exercicis

Els nens han estat dividits en diferents grups i han fet diversos exercicis específics amb l’ajuda dels components del Barça. Els grups havien de passar per cada estació dissenyada i en cadascuna es trobaven exercicis diferents. Del dríbling al xut, no ha faltat el clàssic rondo tan normal per als futbolistes blaugrana però tan desconegut per aquestes terres. Fins i tot una de les estacions ha estat dirigida específicament als porters.

En resum, han estat dues hores en què els nois indonesis han pogut gaudir de l’esport que els agrada amb els millors mestres que podien tenir i en què els jugadors blaugrana han tornat a recordar quan eren petits.

Tornar a dalt