Els precedents de l’1-0 al play-off

Els precedents de l’1-0 al play-off

El Barça té un balanç de vuit victòries i una derrota després de guanyar el primer partit d’una eliminatòria del play-off a la LNFS

El FC Barcelona mirarà de poder guanyar el segon partit de les semifinals a Múrcia i certificar el seu pas a la final de la LNFS el proper dissabte a partir de les 12.45 h. A banda del joc i de les ganes dels de Carmona de poder guanyar un títol aquesta temporada, els precedents de l’1-0 són favorables al Barça.

De les nou vegades que el FC Barcelona ha començat una sèrie del play-off de la LNFS guanyant el primer partit, els blaugranes han passat en vuit i únicament han quedat eliminats en una ocasió. Això va passar la temporada passada precisament contra ElPozo Múrcia quan el Barça va desaprofitar l’avantatge del primer partit al Palau i va perdre els dos següents a Múrcia. Fem un repàs dels precedents.

Temporada 2010/11

El Barça va trobar-se als quarts de final de la Lliga el Magna Navarra i es van desfer dels navarresos en dos partits. A les semis, el rival va ser el Santiago Futsal, al qual també va vèncer en dos enfrontaments. A la final, tot i començar perdent contra el Caja Segòvia, els blaugranes van guanyar per 3-2 i es van emportar la primera Lliga de la seva història.

Temporada 2011/12

En les tres eliminatòries del play-off els barcelonistes van començar guanyant el primer partit de la sèrie. Als quarts van eliminar per 2-0 el Carnicer Torrejón, mentre que a les semifinals el rival va ser l’Inter Movistar i va córrer la mateixa sort. A la final, el Barça també va guanyar el primer partit i es va endur el campionat després de derrotar ElPozo Múrcia.

Temporada 2012/13

El rival a quarts va tornar a ser el Magna Navarra, com dues campanyes abans. El primer partit es va resoldre als penals i va caure a favor del Barça. A les semis, el Barça va guanyar per 2-1 el Caja Segòvia després de vèncer en el primer partit. A la final, una altra vegada va ser ElPozo Múrcia el rival dels blaugranes. Després de vèncer el primer partit, els catalans es van emportar el tercer títol de Lliga per un global de 3-1.

Temporada 2013/14

El Montesinos Jumilla va ser el rival als quarts de final i el FC Barcelona va derrotar-los en guanyar l’eliminatòria per 2-0. Però a les semifinals, els homes de Duda, tot i perdre el primer partit, van remuntar i van tombar els catalans per primera vegada després de guanyar el primer matx d’una eliminatòria del play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut