El Barça ja coneix el calendari de Lliga 2014/15

El Barça ja coneix el calendari de Lliga 2014/15

Els blaugranes debutaran a la pista del Llevant, recent ascendit a la Primera Divisió, el pròxim 13 de setembre El primer duel contra ElPozo serà a la jornada 7, contra el Marfil Santa Coloma a la jornada 8 i contra l'Inter a la jornada 15

Aquest dijous s’ha celebrat el tradicional sorteig del calendari de la Primera i la Segona divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala. El Barça de Marc Carmona debutarà a la pista d’un nouvingut a la categoria, el Llevant UD, el 13 de setembre. En aquesta temporada 2014/15 hi haurà un total de 16 equips, un més que la temporada passada, i, per tant, es jugaran dos partits més.

Dates clau

Els partits contra rivals de gran entitat els trobem a finals d’octubre. A la jornada 7 el Barça visitarà la pista del Pozo Múrcia, mentre que a la 8a jornada els blaugranes rebran el Marfil Santa Coloma en el que serà el derbi per excel·lència. Després, fins a l’última jornada de la primera volta, el Barça no es trobarà amb l’Inter Movistar (jornada 15), duel que es repetirà al final de la Lliga Regular amb un gran duel al Palau Blaugrana a l’última jornada (jornada 30).

D’altra banda, el FC Barcelona B, que juga des de fa diverses temporades a la Segona Divisió, també ha conegut el seu calendari d’una competició que encetarà amb la visita de l’Hércules San Vicente a la Ciutat Esportiva el 20 de setembre.

El calendari complet de Primera Divisió

El calendari complet de Segona Divisió

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut