Carmona: “Tenim l’oportunitat de jugar-nos-ho a casa”

Carmona: “Tenim l’oportunitat de jugar-nos-ho a casa”

Els blaugranes es juguen igualar l’eliminatòria davant dels seus aficionats gràcies al fet d’haver quedat segons a la Lliga Regular

Abans d’afrontar el partit decisiu dels quarts de final de la LNFS davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra, Marc Carmona i Paco Sedano, entrenador i capità de l’equip de futbol sala del Club, han parlat amb els mitjans de comunicació.

Suport especial

Els jugadors i tècnics del FC Barcelona de futbol sala s’han trobat una sorpresa agradable a l’hora d’entrenar-se al pavelló de la Ciutat Esportiva quan han vist un missatge de suport del grup d’animació dels Dracs animant l’equip. “Ha estat una sorpresa. Ells sempre han comentat que, en general, amb l’afició hi ha molt bona sintonia amb els jugadors, especialment amb els Dracs. Sempre tenen detalls amb nosaltres per intentar ajudar, així que esperem poder correspondre’ls amb la victòria”, ha reconegut Carmona.

Per la seva banda, el porter Paco Sedano considera: “És una grata sorpresa i m’ha sorprès bastant, però venint d’ells a la vegada tampoc ens sorprèn. És un estímul més per a nosaltres i, si ja érem privilegiats per tenir-los a l’afició, amb gestos com aquest, encara més. És una motivació extra més per a demà; aquests gestos d’afecte ara els necessitem més que mai”.

Factor camp favorable al Barça

El segon partit es jugarà al Palau, així com el tercer en cas que els blaugranes superin els navarresos. En aquest sentit, el tècnic barcelonista ha declarat: “El que ens permet el fet de quedar segons és poder decidir aquesta eliminatòria i la de les semifinals, si n’hi ha, a casa. Per tant, amb confiança, responsabilitat i conscients de la dificultat, però amb confiança, perquè tenim l’oportunitat de jugar-nos-ho a casa, que per això hem treballat tot l’any”. El porter madrileny ha afegit: “Hem demostrat a la Lliga regular que som millors, i ara és el moment de demostrar-ho als play-offs”.

Cinquè enfrontament de la temporada

El partit de dijous serà el cinquè de la temporada entre el FC Barcelona i els navarresos. En aquest sentit, Carmona ha reconegut: “Ens coneixem molt, ells tenen una defensa molt determinada, que és una defensa zonal que ens exigeix rigor quan tenim la pilota, ens obliga a atacar diferent i que és una cosa que sí que és important de cara al partit de demà. Hem de ser rigorosos quan tenim la pilota, perquè hi ha unes coses que els fan mal i d’altres que provoquen més les pèrdues, i hem d’estar bé”.

Sedano també ha opinat sobre el rival dels quarts: “Sabem que és un equip que està jugant molt bé aquest any. Ja hem jugat play-off i Copa d’Espanya els últims anys contra ells i sabem que han estat capaços de guanyar-nos al Palau. Pocs equips n'han estat capaços i sabem que arribaran amb moltes ganes, sense pressió. És un equip molt descarat que està jugant molt bé, amb molta confiança, i el resultat li dóna més confiança encara”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut