Volen seguir sent el Rei de Copes

Volen seguir sent el Rei de Copes

Els blaugranes volen seguir sent els únics campions de la Copa del Rei

Avui a les 20 h (Energy tv) començarà la quarta final de la Copa del Rei, i el Barça Alusport lluitarà per seguir sent l’únic campió d’aquesta competició. Al davant tindrà ElPozo Múrcia, que, després de perdre les dues últimes finals contra els blaugranes, volen, per fi, veure’s vencedors de la Copa del Rei.

Amb ganes de la quarta consecutiva

El Barça Alusport va arribar divendres a Bilbao amb la il·lusió de revalidar el títol. Marc Carmona s’ha emportat 14 jugadors a Bilbao, els 12 del primer equip més els joves del Barça B Adrián Ortego, que s’ha convertit en un habitual a les convocatòries arran de la lesió d’Ari Santos, i Roger Serrano. El tècnic no podrà comptar amb la presència d’Ari, que va patir un trencament del tendó d’Aquil·les durant les semifinals de la Copa d’Espanya.

Per la seva banda, el tècnic Duda no podrà disposar del porter Rafa ni de l’ala Miguelín. Tots dos jugadors són bàsics dins dels esquemes del tècnic brasiler. Tot i les baixes, Marc Carmona va afirmar ahir que les del seu rival el preocupen relativament, ja que l’equip compta amb excel·lents jugadors que poden fer-ho fins i tot millor els dos esmentats anteriorment.

Repetició d’una final

Aquesta és la quarta edició de la Copa del Rei, organitzada per l’RFEF, i els culers han estat els vencedors de les tres anteriors. En la primera edició van guanyar l’Inter Movistar per un ajustat 3-4. Però en les dues darreres el Barça Alusport i ElPozo Múrcia s’han vist les cares a la final. Curiosament, el resultat de les dues finals ha estat el mateix. Al final dels 40 minuts, el marcador va reflectir un 6-3 favorable als interessos dels blaugranes.

Els antecedents d’aquesta temporada

Aquesta serà la cinquena vegada que ElPozo Múrcia i el FC Barcelona es vegin les cares aquesta temporada. El primer matx entre tots dos conjunts va ser al setembre a Múrcia en el partit d’anada de la Supercopa d’Espanya. En aquella ocasió els blaugranes van guanyar per 0-1 amb un solitari gol de Fernandao. Una setmana més tard, i en un Palau Blaugrana a vessar, el Barça Alusport va empatar a 5 i va conquerir la primera Supercopa de la seva història.

A la Lliga, el resultat ha estat el mateix. En el partit de la primera volta, jugat al Palau, els de Carmona van vèncer per 2-1, i Sergio Lozano es va lesionar de gravetat al genoll en una jugada fortuïta que va fer que es perdés unes quantes setmanes de competició. En el partit de la segona volta, jugat en terres murcianes, i tot just abans de jugar-se la Copa d’Espanya, ElPozo Múrcia va derrotar els catalans per 2-1.

A més, tots dos equips encara es podrien trobar més vegades aquesta temporada si ambdós passen la ronda dels quarts de final de l’LNFS. El Barça haurà de desfer-se del Montesinos Jumilla i els murcians hauran de fer el mateix amb el Burela Pescados Ruben.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut