fcb.portal.reset.password

El Barça Alusport ja ha entrenat a Perdubice / Foto: FCB

El Barça Alusport ja ha arribat a la República Txeca. Després d’un viatge una mica més llarg del previst, els blaugranes han arribat a Pardubice al voltant de les sis de la tarda. L’avió que els havia de portar fins a Praga ha sortit amb una hora de retard i això ha fet que l’equip arribés més tard del previst a la capital de la República Txeca. Tot just arribar, els jugadors han berenat una mica per poder fer una sessió d’uns 90 minuts i preparar el primer partit de dimecres.

L’equip no s’ha pogut exercitar a la pista de joc perquè l’organització estava acabant els últims detalls per a la UEFA Elite Round. Dimarts al migdia, els de Carmona ja podran entrenar-se a la pista on es jugaran els partits.

L’ambient a la expedició ha estat de bon humor durant tot el viatge. Fins i tot en el trajecte de dues hores que l’equip ha hagut de fer en bus des de Praga fins a Perdubice. El porter Paco Sedano ha estat l’animador del viatge i s’ha encarregat de posar la música per a tots els companys al bus.El Barça Alusport ja ha arribat a la República Txeca.

Animació assegurada

Abans de l’entrenament, l’equip ha pogut conèixer els membres de la Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues de la República Txeca. Els aficionats blaugranes seran al pavelló de joc i miraran de posar l’animació blaugrana per als homes de Marc Carmona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();