FC Barcelona – Ríos Renovables: A semifinals per la via ràpida (7-1)

Els gols de Wilde (4), Lin, Aicardo i Roger Serrano atorguen una còmoda victòria a Logronyo

El FC Barcelona s'ha classificat per a les semifinals de la Copa d'Espanya per la via ràpida. Tres gols de Wilde en els 10 primers minuts de partit han liquidat un Ríos Renovables que havia demostrat ser un rival temible en els duels directes anteriors, però que aquest dijous s'ha vist completament superat pels homes de Marc Carmona. A la represa, tres gols més han posat el 6-0, resultat amb el qual ha afluixat el FC Barcelona, que ha acabat imposant-se per 7-1 i que jugarà les semis aquest dissabte, contra l'Inter Movistar, a les 18 hores.

Gol als 15 segons

La igualtat a Logronyo ha durat exactament 15 segons. És el temps que ha necessitat el conjunt culer per fer el primer gol, obra de Wilde després d'una assistència letal de Lin. Els blaugranes han realitzat una sortida en tromba. Pressió alta, recuperacions ràpides i finalitzant totes les jugades. El Ríos Renovables amb prou feina superava la línia de mitjos.

Amb aquest Barça era qüestió de temps que arribessin més gols. En el minut 8 i 9 han caigut el segon i el tercer, també obra de Wilde, estel·lar en la definició. En un tres i no res, els homes de Marc Carmona havien deixat l'eliminatòria mig sentenciada.

En el tram final del primer temps han pogut arribar encara més dianes. Fernandao i Lin, amb una rematada al travesser, han perdonat el quart. Paco Sedano estava sent un espectador de luxe de l'exhibició blaugrana.

6-0 al minut 24

L'inici de la segona part ha estat pràcticament idèntic al de la primera. Fins i tot millor. En menys de tres minuts el FC Barcelona ha passat del 3-0 al 6-0. En aquest cas, els golejadors han estat Wilde, Lin i Aicardo, que han demostrat l'ampli repertori ofensiu dels blaugranes. Els gols de Logronyo han estat de tots els colors: de pissarra, de jugada combinativa, després d'una recuperació...

Amb el 6-0 el Barça ha tret el peu de l'accelerador. El partit, tot i la desigualtat en el marcador, s'ha anat igualant, i el Ríos Renovables ha pogut fer la diana de l'honor a nou minuts per al final mitjançant Palmas. Per acabar d'arrodonir la festa blaugrana Roger Serrano, un ex de Ríos Renovables, ha signat el 7-1 definitiu. És el seu primer gol amb els culers aquesta temporada.