FC Barcelona – Jaén: Objectiu: 6 punts

FC Barcelona – Jaén: Objectiu: 6 punts

El FC Barcelona Alusport rep aquest dissabte a les 12.30 h (Esport3, Barça TV) el Jaén Paraíso Interior en el partit corresponent a la segona jornada de l’LNFS

Marc Carmona i els seus jugadors han preparat el partit davant el Jaén Paraíso Interior amb molta cura. El fet que els andalusos siguin un club nou a la competició ha despertat recels en els blaugranes. No volen confiances, i sumar els tres punts davant del seu públic serà l’objectiu prioritari. Paco Sedano ha comentat respecte d’això: “Ells vindran amb molta il·lusió. No tenen res a perdre i vindran amb moltes ganes. Per a ells és un partit nou i els servirà per demostrar que si estan a Primera és per alguna cosa”.

Després de la victòria a la primera jornada, el Barça Alusport vol seguir sumant victòries en aquest inici de temporada. A diferència de la temporada passada, els blaugranes ja han guanyat el títol de la Copa Catalunya i de la Supercopa d’Espanya. Aquests dos títols els donen una certa tranquil·litat però el repte és ben clar. Seguir sumant victòries a la Lliga Regular de l’LNFS i intentar revalidar el títol per quarta temporada consecutiva.

El tècnic català no podrà comptar encara amb el porter Cristian, que es recupera de la lesió que va patir durant la pretemporada, i del pivot Fernandao, que arrossega uns problemes físics; el preparador culer ha preferit no arriscar-se.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut