fcb.portal.reset.password
El Barça Alusport ha deixat la seva porteria a zero en cinc ocasions

Paco Sedano no va encaixar cap gol el passat dissabte / Foto: Víctor Salgado

Dissabte passat, els homes de Marc Carmona van evitar que els jugadors del Burela Pescados Rubén aconseguissin fer arribar cap pilota al fons de la xarxa. I van aconseguir-ho per segona jornada consecutiva a la LNFS. La solidesa a la porteria és un dels punts forts del Barça Alusport els últims anys.

El blaugranes han mantingut la seva porteria a zero en cinc ocasions aquesta temporada a la Lliga. El Jaén i el Manacor no van poder marcar cap gol al Palau i posteriorment, una altra vegada el Jaén i el Peníscola no van poder marcar davant dels seus aficionats. Dissabte passat, va ser la cinquena vegada que ni Paco Sedano ni Cristian van permetre que els jugadors rivals poguessin fer-los gol.

Després de 22 jornades jugades, el Barça encapçala aquesta classificació de deixar la porteria a zero amb cinc ocasions. El segueix el Marfil Santa Coloma amb dues vegades i ElPozo, Lugo, Burela, Ríos, Jaén i Xota, que ho han aconseguit una. A més, els blaugranes també van deixar el seu marcador a zero en el partit d’anada de la Supercopa d’Espanya a Múrcia.

És per això que els blaugranes segueixen sent la millor defensa del campionat i només han encaixat 35 gols en 21 jornades, fet que suposa una mitjana d’1,66 gols encaixats per partit i són amb  molta diferència la millor rereguarda del campionat. La segona millor defensa del campionat és la de l’Inter Movistar, que permet 2,2 gols per partit i el segueixen ElPozo Múrcia amb 2,42 i Santiago amb 2,55.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();