El FC Barcelona Alusport busca aixecar la segona Copa d'Europa de la seva història

El FC Barcelona Alusport busca aixecar la segona Copa d'Europa de la seva història

Els blaugranes jugaran la segona final de la màxima competició europea en tres anys Marc Carmona disposarà dels 14 jugadors convocats i desplaçats a Bakú

El Barça Alusport jugarà aquest dissabte a partir de les 18.30 hores (hora catalana, Esport3) la final de la UEFA Futsal Cup davant del Dinamo de Moscou la segona final de la seva història, la segona en tres anys, amb la idea de repetir el mateix resultat que ara fa dos anys a Lleida i davant del mateix rival.

Els homes de Marc Carmona tenen una espina clavada des de la temporada passada, en què van caure a les semifinals davant del Kairat Almaty i no van poder revalidar el títol aconseguit un any abans a Lleida. Des d’aquell moment un dels objectius clars del Barça Alusport és tornar a conquerir el títol i ser el millor equip europeu d’Europa, com ara fa dos anys.

L’estat físic blaugrana

Malgrat l’enorme esforç realitzat a les semifinals davant de l’Araz Naxçivan, els de Carmona no pensen en res més que a tornar a aixecar el trofeu de la UEFA Futsal Cup. Els blaugranes van entrenar-se divendres a la tarda per preparar el matx i van aprofitar el matí per descansar i recuperar forces amb l’equip de fisioterapeutes del Club. Les molèsties dels jugadors a aquestes alçades de la temporada són moltes, però cap d’ells té la intenció de perdre’s la final. Sergio Lozano va jugar a les semifinals i està totalment recuperat de la lesió que es va fer ara fa dues setmanes.

El Dinamo Moscou

El rival dels blaugranes és l’actual campió de la lliga russa les últimes tres temporades i estan dirigits per l’espanyol Tino Pérez. L’equip rus és una constel·lació d’estrelles. La majoria dels seus jugadors formen la base de la selecció de Rússia, que va quedar segona en l’últim campionat d’Europa de seleccions en caure davant de la Itàlia del blaugrana Saad.

Un del jugadors destacats dels moscovites és el tanca Romulo. El jugador havia jugat a Espanya fa uns anys i es va nacionalitzar rus i juga ara pel seu nou país. Un altre destacat és el pivot brasiler Fernandinho. És un dels millors golejadors que juguen a Europa i un dels puntals de la selecció ‘canarinha’. El que fa molts anys que és a Rússia i que ja va nacionalitzar-se ara fa un temps és el pivot Cirilo. Un jugador d’una enorme envergadura i amb gran olfacte de gol que sempre posa en dificultats les defenses rivals i que és un dels referents de la selecció russa. Un altre dels jugadors destacats del Dinamo de Moscou és l’ala-tanca Nando. Ja fa unes temporades que és a Rússia i s’ha convertit en una de les peces claus del tècnic Tino Pérez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut