El Barça viatja a Jumilla sense Lozano, Cristian i Aicardo

El Barça viatja a Jumilla sense Lozano, Cristian i Aicardo

Després d’una setmana atípica en què el Barça Alusport no ha pogut entrenar-se amb normalitat, l’equip es desplaça avui cap a Jumilla per disputar la 14a jornada de l’LNFS

Marc Carmona ha atès els mitjans de comunicació abans de l’entrenament i ha contestat a les preguntes dels periodistes. “El Montesinos Jumilla és la revelació d’aquesta primera volta. És un equip que acaba de pujar i crec que amb una victòria i fins i tot sense estaria classificat per a la Copa d’Espanya. A casa seva són un equip molt difícil perquè tenen una pista que condiciona molt, ja que rellisca bastant i a l’hora de defensar costa. Són un equip que té bons pivots, bons en l’un contra un i a casa seva han tret molts punts”, ha declarat el tècnic. “Sabem que el Jumilla és un equip que està fent les coses molt bé. Serà un partit de màxima dificultat, la pista és difícil, ja que és una mica diferent de les altres, i ens trobarem un rival que ja ha fet els deures i que anirà sense cap tipus de pressió i serà molt difícil”, ha afegit, per la seva banda, el porter Paco Sedano.

El preparador culer ha lamentat les baixes dels jugadors amb els quals no podrà comptar per jugar el partit del Montesinos Jumilla: “Tenim la baixa del Sergio, de l’Aicardo, que es va lesionar amb la selecció i té una lesió muscular a l’adductor. Viatgem amb els vuit que queden, amb Saad i Fernandao, que encara no els hem vist aquesta setmana i no hem pogut preparar gaire el partit”. Sedano no ha volgut posar excuses tampoc per no poder comptar amb tot el planter: “L’important és que estem preparats tots i que jugui qui hagi de jugar. El partit davant del Montesinos Jumilla és bastant complicat i jugarem els qui hi som”.

Carmona ha avisat de la perillositat del rival. “Ells van començar guanyant a Xota per 1-4 a la primera jornada i penso que allò els va donar un plus de confiança important. Han fet una molt bona primera volta. Tenint en compte el rival, que torna a ser una setmana d’aquestes difícils per a nosaltres, perquè encara no hem pogut treballar tots junts, serà una vegada més un partit molt exigent”. No és casualitat la seva classificació a l’LNFS, i és per això que el porter ha declarat que es trobaran “un rival que ja ha fet els deures i que anirà sense cap tipus de pressió i serà molt difícil”.

Marc Carmona s'emporta dos jugadors del Barça B

Carmona no podrà comptar amb tres jugadors del primer equip per al partit davant del Montesinos Jumilla. Aquests són els 11 jugadors que viatjaran a Jumilla: Paco Sedano, Chema Mella, Jordi Torras, Ari Santos, Gabriel, Lin, Igor, Saad, Wilde, Fernandao i Adrián Ortego.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut