El Barça Alusport vol aprofitar el primer ‘match ball’

El Barça Alusport vol aprofitar el primer ‘match ball’

Els blaugranes han viatjat a Múrcia amb la intenció de passar a la final en la primera oportunitat El balanç d’aquest anys és favorable als culers, però no es refien dels murcians

El FC Barcelona Alusport té la primera oportunitat d’assegurar-se el pas a la seva quarta final consecutiva de l'LNFS si guanya davant d’ElPozo Múrcia el segon partit de semifinals a partir de dissabte a les 13 h (Energy i Esport3).

El partit no serà gens fàcil i els homes de Marc Carmona en són conscients. Coneixen el rival i la pista on han hagut de guanyar partits molt difícils en el passat més recent. Ara fa dues temporades, el Barça Alusport va guanyar la Lliga a Múrcia al cinquè partit de la final en un ambient hostil i on les grades van donar suport al seu equip fins al final.

Múrcia, una pista temible

Aquesta temporada, ElPozo Múrcia té uns registres increïbles a la seva pista. Dels 14 partits jugats a l'LNFS a la Lliga Regular, n’ha guanyat 13 i només n’ha perdut un. Tot i això, el murcians van patir una altra derrota al segon partit del quarts de final davant del Burela Pescados Rubén, tot i que en el tercer i definitiu partit, també disputat al seu pavelló, els murcians es van desfer sense dificultats dels gallecs per un resultat de 10-1.

El balanç d’aquesta temporada

Aquesta temporada tots dos equips s’han enfrontat en sis ocasions amb un balanç favorable als culers per quatre victòries, una derrota i un empat. El Barça Alusport ha guanyat la Supercopa d’Espanya i la Copa del Rei davant d’ElPozo Múrcia i tots dos equips van guanyar els seus partits respectius en Lliga a la seva pista. A més, els blaugranes van vèncer en el primer partit del play-off disputat la setmana passada al Palau. Malgrat que el balanç d’enguany és molt favorable als interessos culers, ningú del Barça Alusport dóna per fet que serà una victòria fàcil.

El tècnic culer no podrà comptar amb la presència de Gabriel, que no s’ha recuperat de les molèsties a la cuixa i no viatjarà amb la resta de companys a Múrcia. La resta de jugadors del primer equip, a excepció d’Ari Santos, estan disponibles per jugar els possibles dos partits a Múrcia. A més, també viatgen Adrián Ortego, Roger Serrano i Fran Conde, del filial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut