El Barça Alusport ha guanyat les últimes set finals a ElPozo Múrcia

Els blaugranes viatjaran a Bilbao amb la intenció d’aconseguir la quarta Copa del Rei consecutiva El Barça Alusport ha derrotat al ElPozo Múrcia en els set últims campionats

No fa tant, els partits del Barça Alusport amb ElPozo Múrcia eren clarament superiors als murcians. El fet que els blaugranes aconseguissin un empat o una derrota curta al marcador es considerava una gesta important. Però en els darrers temps tot això ha canviat radicalment i les tornes han canviat. El dominador del duels entre els dos equips és el conjunt que dirigeix Marc Carmona, entrenador del Barça Alusport.

Dels últims set títols disputats entre tots dos equips, el Barça Alusport els ha guanyat tots. Aquesta és la cronologia dels set títols conquerits pels blaugranes davant d’ElPozo Múrcia.

Copa d’Espanya

La primera vegada que els blaugranes van vèncer en un partit que significava un títol, va ser a la Copa d’Espanya 10-11 celebrada a Segòvia. Els catalans van fer un partit excepcional i van avançar-se per 3-0 al marcador. Els murcians van poder retallar diferències i a l’últim minut van fer el segon gol, però insuficient per remuntar el partit. Primer títol davant dels murcians.

Dues temporades més tard, tots dos conjunts es van tornar a veure les cares a la final de la Copa d’Espanya. En aquesta ocasió, Alcalá de Henares va ser la seu escollida per jugar-se el torneig. Els blaugranes es van desfer de l’Umacon Saragossa i del Santiago Futsal i es van veure les cares amb ElPozo Múrcia. Malgrat avançar-se al marcador, els culers van fer quatre gols de manera consecutiva i Jordi Torras, capità de l’equip, va fer un 'hat-trick'. El resultat final va ser de 4-2 a favor dels de Carmona.

Lliga

Les dues darreres edicions de la final de la LNFS van permetre que tots dos equips es veiessin les cares. L’edició de la temporada 11-12 va ser la més igualada de les dues. Els de Marc Carmona van guanyar el primer partit de la final a Múrcia recuperant el factor pista però en el següent partit jugat al Palau, el Barça Alusport va perdre. El tercer xoc els blaugranes van avançar-se i van viatjar a Múrcia amb un avantatge de 2-1 i amb tot per decidir. En un ambient molt hostil de cara als catalans, ElPozo Múrcia va derrotar els blaugranes. Tot s’hauria de decidir al cinquè i últim. El partit va arribar al final dels 40 minuts amb empat a tres. Va haver-se de jugar una pròrroga i l’orgull del Barça Alusport va sortir i van derrotar els murcians per 3-6 per conquerir la seva segona Lliga consecutiva.

Un any més tard, tots dos equips es van tornar a veure les cares a la final. En aquella ocasió, la final va arribar només fins al quart partit. La sèrie es va obrir a Barcelona i el Barça Alusport va guanyar el matx. A Múrcia, cadascun dels dos equips va aconseh¡guir una victòria i la sèrie va tornar al Palau per dirimir el campió de la LNFS. El quart partit va acabar en 3-3 i el resultat final va haver de decidir-se als penals. En aquella ocasió Cristian va aturar un penal que a la fi va portar a guanyar la Lliga al Barça Alusport.

Copa del Rei

La segona edició de la Copa del Rei va jugar-se al Palau Blaugrana i l’afició culer no va fallar en aquesta gran cita. El partit va ser molt intens des del primer minut i les oportunitats van anar caient per a tots dos equips. Però els blaugranes jugaven a la seva pista i no volien deixar escapar l’oportunitat de donar una gran alegria als seus aficionats. El partit va arribar al 4-3 favorable als locals després que ElPozo Múrcia marqués. Sergio Lozano va donar la tranquil·litat dos minuts més tard, i el porter Cristian va fer un gol des de la seva porteria que va segellar la Copa del Rei per als interessos blaugrana.

Irun va ser la seu de l'edició de la final de la temporada 2012/13. El Barça Alusport va jugar un partit excel·lent i va avançar-se al marcador fins a arribar al 5-0 al minut 15 de la primera part. El partit estava vist per a sentència malgrat els esforços dels murcians, que van retallar fins al 5-3. Gabriel, al minut 34 del partit, va tancar el resultat i va donar la tercera Copa del Rei consecutiva del Club i segona davant ElPozo Múrcia.

Supercopa d’Espanya

L’última vegada que els dos equips van veure’s per guanyar un títol va ser el setembre passat. Es jugaven la Supercopa d’Espanya al Palau. Al partit d’anada, els blaugranes havien guanyat per 0-1 amb un solitari gol de Fernandao. Al Palau i amb tot el públic a favor, el Barça Alusport va situar-se amb un marcador de 5-1 al minut 16 de la primera part amb un 'hat-trick' de Sergio Lozano. Tot i que els murcians van arribar a empatar a cinc a l’últim minut del partit, els blaugranes van aixecar la seva primera Supercopa d’Espanya de la història fent valer el gol aconseguit a Múrcia.