Fonononós Gomera - Barça Alusport: Golejada... i a vuitens (1-9)

Fonononós Gomera - Barça Alusport: Golejada... i a vuitens (1-9)

Les dianes de Wilde (3), Igor (3), Gabriel, Torras i Saad classifiquen els de Carmona per als vuitens de final de la Copa del Rei

El Barça Alusport s’ha desfet sense problemes del Fonononós Gomera en els setzens de final de la Copa del Rei, competició guanyada pels homes de Marc Carmona les tres últimes temporades. El que s’ha jugat aquest dimarts a Tenerife ha estat un matx sense història: a la mitja part els blaugranes guanyaven per 0-7 contra un equip de Segona B que no ha pogut oposar cap resistència.

0-2 en dos minuts

No volia ensurts el Barça Alusport, que en dos minuts ha signat els dos primers gols per posar la directa cap al triomf. Les primeres dianes han estat obra de Wilde i Igor, els autèntics protagonistes d’un duel que s’ha decidit molt d’hora.

Abans de la mitja part Wilde, Igor, Gabriel, Torras i Saad han fet un total de cinc gols més per deixar el partit absolutament vist per a sentència amb tota la segona meitat per disputar-se (0-7).

A la represa el Barça Alusport ha abaixat una i dues marxes i ha acabat resolent el partit sense cap tipus d’ensurts. Igor i Wilde, un altre cop, han signat el vuitè i el novè gols culers, respectivament, abans que Daniel Lucas fes la diana de l’honor per al conjunt canari a set minuts per a la conclusió.

Ara el Barça Alusport haurà d’esperar rival. El 13 de novembre se celebra el sorteig que decidirà el seu oponent a la ronda de vuitens. Obrin pas al vigent campió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut