Álex Constantino i Ferran Plana són les cares noves de la pretemporada del Barça Alusport

Álex Constantino i Ferran Plana són les cares noves de la pretemporada del Barça Alusport

Constantino, andalús, és sènior de primer any aquesta temporada, mentre que Plana, català, està encara en edat juvenil

No hi ha canvis a l’equip sènior del FC Barcelona Alusport aquesta temporada, però sí que n’hi ha pel que fa als jugadors del planter que s’ha endut a l’estada d’Encamp Marc Carmona. Parlem d’Alejandro, Álex, Constantino i Ferran Plana.

Habituals a la plantilla del Barça Alusport B que entrena Andreu Plaza i que juga a la Divisió de Plata del futbol sala espanyol, aquests dos joves segueixen l’estela deixada pels tres jugadors que han estat cedits aquesta temporada i que tan bona tasca han fet al costat dels més grans. Parlem, és clar, de Eric Martel ‘Nakata’, cedit al Marfil Santa Coloma, Marc Tolrà, cedit al Triman Navarra, i Roger Serrano, cedit al Ríos Renovables de Navarra.

‘Ferry’ segueix la nissaga familiar

Ferran Plana, nascut el 13 de març del 1995, és un ala-tanca molt jove, encara en edat juvenil, que la temporada passada va anar alternant el seu equip inicial amb el sènior B, al qual es va acabar emmollant gràcies a la seva qualitat. En Ferran, que s'entrenava sempre amb el B, segueix l’estela del seu germà Dídac, ara porter del Marfil Santa Coloma i que està cedit pel Barça Alusport. El porter català ha jugat les dues darreres temporades cedit al Saragossa i ara torna a Catalunya mitjançant una nova cessió, en aquest cas al Marfil.

Constantino, un ala amb gol

Alejandro Constantino és un jove ala gadità nascut el 4 de gener del 1994 que estrena aquesta temporada la categoria sènior. De tota manera ja fa dues temporades que té constants aparicions al segon equip del FC Barcelona Alusport. La temporada passada va disputar un total de 18 partits a la Divisió de Plata, en sis dels quals va ser titular. A més, va marcar sis gols. Entrevistat aquest migdia per les càmeres de Barça TV desplaçades a Encamp, Constantino no ha dubtat a afirmar que aquesta experiència a Encamp està sent “tot un privilegi”: “Nosaltres, tant en Ferry com jo, estem disposats a ajudar el primer equip sempre que ens necessitin. Serà un plaer.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut