Carmona: “No crec que els tinguem la mida presa”

Carmona: “No crec que els tinguem la mida presa”

El tècnic culer està preocupat pel rendiment dels seus jugadors després de l’esforç de la Final a Quatre El Barça Alusport és l’únic campió de la Copa del Rei des de la seva creació ara fa quatre anys

El Barça Alusport busca la seva quarta Copa del Rei consecutiva davant d’ElPozo Múrcia. El partit es jugarà a Bilbao, i aquest divendres Marc Carmona, entrenador culer, i Duda, preparador dels murcians, han comparegut davant dels mitjans informatius a l’hotel de concentració de tots dos equips.

Marc Carmona està preocupat pel rendiment dels seus jugadors: “El que em preocupa és saber com estarem set dies després d’haver-nos exigit tant. No va ser una Final a Quatre guanyada des de la brillantor o la superioritat. La vam guanyar des del treball, patint i sabent aguantar moments difícils. I això representa un desgast mental”, ha analitzat el tècnic català. Tot i així, Carmona comentava que “la gana d’aquest conjunt és molt gran i el fet de seguir sent els únics a guanyar aquesta competició és un al·licient suficient per intentar vèncer en la final de la Copa del Rei”.

Final igualada

El fet que el Barça Alusport hagi guanyat ElPozo Múrcia les set últimes vegades que es jugaven un títol no significa res més que és història. “No crec que els tinguem la mida presa. Aquesta temporada hem jugat quatre vegades i s’han donat tots els resultats possibles. El que és inqüestionable és que estem molt igualats tant en els enfrontaments directes com en el ’goal-average’ general”, ha assegurat Carmona.

El tècnic culer també ha estat preguntat per si el seu equip té més pressió pel fet de disputar un títol del qual són els únics campions des de la seva creació ara fa quatre anys. “No tenim pressió, no sentim la pressió. La pressió negativa en el sentit que ens pugui perjudicar no la tenim. L’equip està acostumat a jugar aquests partits. Tenim jugadors amb experiència i som conscients del que ens juguem, però la pressió des del punt de vista que ens pugui coartar i afectar negativament no la tenim”.

La Champions ens dóna força

Aquest matí Lin i Saad també han atès els mitjans al Palau abans de l’entrenament del matí. El segovià ha declarat: “Veig l’equip molt bé després de la victòria a la Champions. Ens dóna més força i més confiança per afrontar un títol com és la Copa del Rei. Aquesta és la quarta vegada que disputem aquest títol i tant de bo tornem a guanyar-lo”.

Per la seva banda, l’italobrasiler Saad ha opinat que cada partit “és diferent i igual de difícil”. “Si ens confiem segur que perdrem. El millor és no confiar-se, no mirar el passat i sí el present. És una final més i volem guanyar-la. Estem molt mentalitzats per aquesta final perquè sabem que és un partit molt important. Ells són un equip que sempre estan barallant-se amb nosaltres pels títols”. A més, ha afegit que creu que s’han guanyat el respecte dels seus rivals: “Sabem que els darrers tres anys ho hem guanyat gairebé tot i els equips ens tenen respecte pel que hem aconseguit fins ara, i hem d’aprofitar-ho”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut