Barça Alusport – Marfil Santa Coloma: Campions de Catalunya! (4-3)

Els gols d’Igor (2), Ari Santos i Lin atorguen el títol a un Barça Alusport que es revenja així de la derrota d’ara fa un any

El Barça Alusport és el nou campió de la Copa Catalunya. El conjunt de Marc Carmona s’ha desfet per 4-3 del Marfil de Santa Coloma en un partit d’infart resolt gràcies a les dianes d’Igor (2), Ari Santos i Lin. D’aquesta manera, l’equip blaugrana suma el seu cinquè trofeu i es revenja de la derrota patida ara fa un any precisament contra el conjunt colomenc.

1-1 a la mitja part

El Marfil Santa Coloma ha arrencat el matx avisant el Barça Alusport. Salgado ho ha provat repetidament i finalment, al minut 8, Sepe ha avançat els colomencs en un servei de banda que ha acabat amb gol en pròpia d'Aicardo. Fins llavors, únicament Lin havia creat perill a la porteria de Plana.

A partir del gol rival, però, els homes de Marc Carmona fet un i dos passos endavant i el Barça Alusport s’ha fet l’amo i senyor del partit. Les ocasions s’han succeït i, després de diverses oportunitats clares desaprofitades, ha estat Igor qui ha empès la pilota al fons de la xarxa sobre la mateixa línia de gol, després d’un refús de Plana. Abans de la mitja part els blaugranes haurien pogut capgirar el marcador, però Lin ha enviat fora un clar un contra un.

Bogeria a la represa

Totes les ocasions que no han volgut entrar a la primera part ho han fet a l’inici del segon temps. En menys d’un minut el Barça Alusport s’ha avançat mitjançant Igor, i Salgado, 13 segons més tard, ha posat l’empat amb una bona mitja volta. La igualtat, però, ha durat poc, perquè el Barça Alusport ha posat el 3-2 al marcador amb una bona jugada col·lectiva finalitzada per Ari Santos. Inconformistes, els culers han buscat el quart, premi que han trobat amb Lin, que ha definit bé després d’una assistència d’Aicardo, que més endavant ha errat una ocasió clara.

Semblava que el partit començava a decantar-se a favor dels blaugranes, però el Marfil Santa Coloma ha reviscut novament gràcies a Salgado, que ha dirigit una canonada a la creueta, imparable per a Sedano.

Un final d’infart

A deu minuts per al final qualsevol cosa podia passar. El Barça Alusport ha comès la seva cinquena falta a més de set per al final, però Salgado ha vist la targeta vermella que ha obligat el Marfil Santa Coloma a jugar dos minuts en inferioritat numèrica. El Barça Alusport ha desaprofitat força ocasions durant aquests 120 segons per deixar el matx vist per a sentència, i, al tram final, Sedano ha estat decisiu per evitar una tanda de penals que hauria estat injusta per a un Barça Alusport superior i finalment campió.