fcb.portal.reset.password

Saad somriu en la sessió d'aquest matí / FOTO: Germán Parga

El Barça Alusport ja ha trepitjat la pista on jugarà els seus partits en aquesta Final a Quatre. Es tracta del mateix material sintètic que es va muntar ara fa un any al pavelló Barris Nord de Lleida.

Els jugadors, el cos tècnic i l''staff' del FC Barcelona Alusport han arribat a l’Sports Palace minuts abans de les 12.30 hores. L’hotel de concentració dels barcelonistes està creuant el carrer, fet que és un gran avantatge.

Ari segueix treballant fort

L’equip, amb tots els jugadors disponibles, ha escalfat amb la presència d’Ari Santos. Després, el brasiler també ha fet una part de l’entrenament per acabar fent treball específic amb el recuperador Marcel Moreno. Aquesta tarda, Ari tornarà a treballar de forma específica amb el recuperador de l’equip, minuts abans que l’equip bereni, a les 18.00 hores.

Sessió oficial de fotos amb la UEFA

La UEFA ha organitzat una sessió de fotos oficial amb tots els equips aprofitant que els quatre conjunts estan allotjats al mateix hotel. Aquesta tarda, a les 18.30 hores, és el torn del FC Barcelona Alusport. Seran fotos individuals i d’equip amb les indumentàries oficials de partit. Un cop acabada la sessió fotogràfica l’equip es tornarà a dirigir a l’Sports Palace per fer el segon entrenament del dia.

Carmona, en roda de premsa

Un cop acabada la primera sessió d’entrenament d’aquest dijous, el tècnic del Barça Alusport s’ha adreçat cap a la sala de premsa. Allà l’esperava el president del Kairat Almaty com a representant del seu club. El més destacat d’una roda de premsa realment caòtica ha estat que Carmona ha explicat que Ari Santos serà l’única baixa del conjunt barcelonista i que “la resta estan disponibles”. Per tant, el capità Jordi Torras és alta. “L’equip arriba bé, amb confiança, però el més important és com competeixes”, ha dit l’entrenador del Barça. Sobre el Kairat, Carmona ha destacat que tenen jugadors experimentats, “alguns campions del món i d’altres amb experiència a l’LNFS”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();