El Colegios Arenas Gáldar canari estrena el 2013 al Palau Blaugrana

El Colegios Arenas Gáldar canari estrena el 2013 al Palau Blaugrana

Els canaris són penúltims a la classificació amb només cinc punts L’entrenador ‘Suso’ és el mateix amb el qual el Barça de Carmona va lluitar l’ascens a la Divisió d’Honor

El futbol sala de luxe torna al Palau Blaugrana aquesta nit (21.15 hores / Barça TV i Esport3). El FC Barcelona Alusport rep el Colegio Arenas Gáldar en el primer partit de l’any. Els blaugrana volen seguir liderant amb pas ferm l’LNFS, mentre que els canaris necessiten començar a sumar punts després d’una primera volta d’aclimatació a la categoria.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

A l’equip de Marc Carmona estan tots en perfectes condicions tret de Wilde, que segueix de baixa. El brasiler va ser intervingut quirúrgicament de les seves molèsties musculars abans que s'acabés el 2012 i encara té unes setmanes de recuperació per endavant. La setmana de vacances –feia gairebé 10 anys que no hi havia aturada nadalenca- els ha anat molt bé als jugadors barcelonistes, sobretot als nou que van ser presents al darrer Mundial.

Caldrà estar atents a l’olfacte golejador de cinc jugadors que estan en estat de gràcia de cara a gol: Lozano (8), Lin (7), Ari (7), Fernandao (6) i Aicardo (6). Els blaugrana, a més, segueixen mantenint l’avantatge de tres punts respecte a l’Inter Movistar.

El rival

El Colegios Arenas Gáldar canari és un recent ascendit a la categoria. L’equip entrenat per Suso Méndez, un clàssic de la banqueta d’aquest equip que ja l’entrenava quan es va jugar l’ascens amb el FC Barcelona de Marc Carmona, és actualment el penúltim classificat amb només cinc punts en la classificació.

Per a aquest partit, però, recupera el porter Daniel Cabezón, que ha estat lesionat fins ara. Aitor i Néstor, amb sis gols cadascun, són els màxims golejadors d’un equip, el canari, que ha perdut força partits per la mínima –4 de 10.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut